CLARA VICTÒRIA

L'equip europeista agafa aire a la lliga

EuropaEl Juvenil A de l'Europa tenia la necessitat de retrobar-se amb la victòria de forma imminent per tal de seguir conservant alguna opció de mantenir-se a la zona alta a final de temporada i també per deixar enrere una dinàmica negativa de resutats. El triomf ha arribat i de forma clara en el partit disputat aquesta tarda al Nou Sardenya davant el Girona B.

.

Després de quatre jornades sense tastar la victòria, el Juvenil A de l'Europa ho ha tornat a fer amb les mateixes característiques que aquella vegada: un 3-0 al Nou Sardenya contra un equip "B". Llavors contra L'Hospitalet i ara contra el Girona. La victòria és més que balsàmica per l'equip.

La primera part s'ha posat de cara passat el quart d'hora, quan Márquez s'ha fet amo i senyor de la pilota en una ràpida jugada dins l'àrea, fet que l'ha plantat sol davant el porter Ricard. El jugador europeista no ha perdonat i amb una forta canonada a l'alçada del travesser ha fet el primer de la tarda. El gol ha facilitat la feina a l'Europa, que no ha patit gaire al darrere, només aïllades aproximacions dels visitants. Sense més novetats ni ocasions s'ha arribat al descans.

Als quatre minuts de la represa, l'assistent ha anul·lat una jugada d'atac del Girona B que ha acabat en gol per fora de joc en la primera acció. Al quart d'hora de partit, el visitant Ramon ha vist la vermella directa -desconeixem per quin motiu concret- i ha deixat al seu equip amb un efectiu menys, factor que ha facilitat molt la feina dels locals fins al final del partit. El gol de la calma total ha arribat al minut 73, quan Márquez ha aprofitat una pentinada enrere cap al porter visitant per plantar-se sol davant la porteria, tota buida, i ficar la pilota amb calma al fons de la xarxa.

Al minut 84 de partit, l'equip gironí ha reclamat mans de Santigosa dins l'àrea de l'Europa, quan el defensa gracienc intentava tallar des del terra la progressió d'un rival. A dos minuts pel final, un xut creuat de Suca ha provocat un còrner que ha rematat de cap Éric Blasco per fer el tercer i definitiu gol de l'Europa.

Lliga · Jornada 24 · 26/02/11 · Nou Sardenya

EUROPA: Jordi Fuentes, Fernando, Cachi, Santigosa (Vea, 85'), Suca, Abdul, Márquez, Gerard (Adri, 90'), Éric Blasco, Fede (Éric Lópes, 80') i Cuadri (Mario, 65').

GIRONA B: Ricard, Busquets, Ramon, Gombau, Lobo, Vivi (Alsina, 75'), Masana (Toni, 63'), Molina (Pere, 45'), Éric, Mesa (David, 45') i Rovira.

ÀRBITRE: David Betrian Moreno

TARGETES: Grogues a Suca i Fede (Europa) i a Masana i Molina (Girona B). Vermella directa a Ramon -minut 61- (Girona B).

GOLS: 1-0 (Márquez, 17'); 2-0 (Márquez, 73'); 3-0 (Éric Blasco, 89').

INCIDÈNCIES: Primera victòria després de quatre jornades.