Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EMPAT QUE SAP A VICTÒRIA!

Punt d'or de l'Europa contra un dels 'cocos'

EuropaEnorme partit del Juvenil A de l'Europa a la ciutat esportiva de Sant Adrià. L'Espanyol B no va poder rescabalar-se de la golejada rebuda a Gràcia davant un conjunt, l'escapulat, que va aconseguir l'empat amb un home menys i a un quart d'hora pel final. Un premi molt més que merescut donat que durant tot l'encontre va ser l'Europa el més clar dominador.

.

 

Marcador


Gran partit el que es va poder veure al terreny de joc de l'Espanyol, on l'Europa va fregar la perfecció amb un joc de llargues possessions de pilota i molt ben treballat. L'Espanyol no va gaudir de pràcticament cap opció de gol i això és difícil d'aconseguir en una temporada en tots dos partits, tant a casa com a fora.

No obstant, l'encontre va començar amb gol dels locals en el primer xut a porta, un cacau de Jafar proper al quart d'hora de partit i on Jordi Fuentes no va poder fer res per evitar la diana local. A partir d'aquí l'Europa es va estirar i amb un joc combinatiu i ràpides recuperacions de pilota va tancar l'Espanyol al seu camp. L'equip europeista va gaudir de moltes ocasions, en especial a botes d'Éric Blasco i Márquez, però res va moure el marcador fins al descans.

A la represa, les coses es van complicar pels europeistes quan el col·legiat va interpretar que Mario el va insultar, veient el jugador escapulat la vermella directa. Corria el minut 60 i tot podia semblar que es posava de cara per l'Espanyol, però no va ser així. Amb deu efectius, l'Europa, contrari al que es podria esperar, va ser més atrevit encara i va aconseguir tancar encara més l'Espanyol. El premi al joc gracienc va arribar al minut 75, amb una gran falta directa de Geri que va superar per alt al porter Pol. Després de l'empat va reaccionar l'Espanyol per primera vegada, tenint opcions de marcar fins al final, però l'Europa va aguantar molt bé els cops.

Fitxa Partit

Lliga · Jornada 25 · 13/03/11

ESPANYOL B: Pau, Abarran, Héctor, Ruben, Álex, Albert, Pedro (De Castro, 45'), Ruiz (Roqui, 65'), Jafar, Rufo i Verdú (Adri, 45').

EUROPA: Jordi Fuentes, Fernando, Cachi (Vea, 88'), Santigosa, Geri, Abdul, Márquez (Mauri, 60'), Adri (Fede, 48'), Éric Blasco (Suca, 91'), Gerard i Mario.

ÀRBITRE: David Betrian Moreno

TARGETES: Grogues a Santigosa i Éric Blasco (Europa). Vermella directa a Mario -minut 60- (Europa).

GOLS: 1-0 (Jafar, 14'); 1-1 (Geri, 75').

INCIDÈNCIES: El partit provoca un fet poc freqüent a Lliga Nacional: tenir el gol average a favor amb un dels dos grans del campionat, en aquest cas l'Espanyol.

 

acidH TEB FederacioAcell