Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

MANETA PER ASPIRAR A TOT!

Golejada contra un rival directe

EuropaEl Juvenil A de l'Europa tenia per davant una opció de seguir enganxat al tren de l'ascens i contra un rival directe. Els escapulats han reservat bitllet de primera classe golejant al Mollet amb una maneta que permet als escapulats signar un dels millors partits a casa de la lliga, sempre amb permís de la maneta que va rebre en el seu dia l'Espanyol B.

.

 

Marcador


En menys de mitja hora de partit, la història del duel entre l'Europa i el Mollet ja havia quedat escrita. Un sensacional primer temps dels escapulats, enviant al fons de la xarxa tota pilota que es podia rematar, ha certificat la sentència d'un encontre on al segon temps tot ha resultat un tràmit, malgrat que els graciencs podrien haver ridiculitzat al seu rival amb molts més gols. El destí ha volgut ser suau avui amb els visitants.

Al minut 3 de partit ha arribat la primera diana i la més bonica de la tarda. Geri, des de mig camp, ha engaltat una pilota que ha superat per alt al porter Juanmi, que no ha pogut evitar el gol tot i tocar la pilota. De fet, el porter visitant no ha tingut una de les millors tardes de la seva trajectòria i la majoria de gols han arribat gràcies, en part, a errades seves. Un dels que no ha pogut fer res per evitar ha estat el segon de la tarda, en una escapada per banda d'Éric Blasco que ha finalitzat amb una internada que Márquez, rebent una passada de la mort, ha enviat al fons de la porteria.

El davanter del Juvenil C, Jordi Pons, feia avui el seu debut amb el Juvenil A i ha signat la millor estrena possible: el gol. Seu ha estat el tercer, quan el porter Juanmi no ha blocat amb encert una centrada al segon pal i sobre el bot de la pilota, Pons ha posat la punta del peu per fer el gol. Un gol de murri que deixava el partit encarrilat. Abans de la mitja hora, Márquez ha aprofitat una pilota pentinada després d'un servei de banda per fer el 4-0.

A la represa, inici elèctric de l'Europa amb gol anul·lat a Márquez, de forma incomprensible. Les millors opcions del partit han caigut sempre sobre l'àrea visitant. El porter Jordi Fuentes ha tingut poca feina, i la poca que ha tingut l'ha resolt perfectament. L'home més perillós dels visitants, l'alt i habilidós Maikel, no ha pogut amb tot el pes del joc ofensiu del Mollet. Al minut 86, la maneta ha agafat forma amb un bonic gol de Fede. El davanter argentí de l'Europa ha posat la punta de la bota en una nova pilota que no ha blocat Juanmi i sobre el segon bot, ha engaltat una bonica xilena per posar la cirereta del pastís.

Fitxa Partit

Lliga · Jornada 26 · 19/03/11 · Estadi Nou Sardenya

EUROPA: Jordi Fuentes, Suca, Cachi, Vea, Geri, Abdul, Márquez (Pau López, 79'), Adri (Fede, 51'), Éric Blasco, Gerard (Éric Lopes, 75') i Jordi Pons (Mauri, 67').

MOLLET: Juanmi, Bofill, Corchuelo, Nelson (Guillem, 45'), Anglada, Sergio, Arnau (Marc, 61'), Dani (Edgar, 56'), Caballero (Joan, 56'), Grau i Maikel.

ÀRBITRE: Juan A. Mesones González

TARGETES: Grogues a Adri i Jordi Pons (Europa).

GOLS: 1-0 (Geri, 3'); 2-0 (Márquez, 15'); 3-0 (Jordi Pons, 24'); 4-0 (Márquez, 27'); 5-0 (Fede, 86').

INCIDÈNCIES: Triomf i gol average contra un rival directe.

 

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Foto Galeria d'imatges          

acidH TEB FederacioAcell