Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

MANTENINT-SE DINS LA POMADA

L'Europa suma un punt per seguir lluitant

EuropaEn el darrer partit de la jornada, disputat diumenge per la tarda a Cornellà, l'Europa va sumar un empat sense gols que el manté viu en la lluita per una de les dues places d'ascens a Divisió d'Honor. Els dos equips van marcar un partit de caire físic que, no obstant, va tenir ocasions, malgrat que cap dels dos equips va ser capaç de perforar la porteria rival.

.

Marcador


Punts repartits entre Cornellà B i Europa en un partit físic on els locals van començar amenaçant la porteria escapulada a l'inici del primer temps. Un xut de David, al minut 5, va obligar Jordi Fuentes a realitzar una intervenció sensacional per evitar el gol. A partir dels deu minuts de joc, l'Europa va començar a controlar al seu rival, tancant-lo al seu camp. Fede, al minut 12, va rematar de cap un córner servit per Gerard i Kevin, amb una gran intervenció, va desviar la pilota.

Poc després l'Europa va tornar a gaudir d'una bona ocasió, però aquesta vegada Mauri no va aprofitar una jugada de Márquez i va enviar el seu xut a fora quan estava sol davant la porteria. Éric Blasco i Márquez, sols davant del porter, van tornar a sumar dues noves ocasions visitants desaprofitades. A la represa, el nivell del duel es va equilibrar i es va caracteritzar per un joc de molt contacte i moltes interrupcions.

El Cornellà B es va estirar i va causar més perill. La més clara la va tenir Civil després de fer un regat a la fronta i xutar per sobre la porteria escapulada. Al tram final de l'encontre, els dos equips es van preocupar més de mantenir el punt obtingut que de seguir generant ocasions i res va fer moure el marcador. El punt és bo per l'Europa, més encara amb els resultats de la jornada.

Fitxa Partit

Lliga · Jornada 27 · 27/03/11 · Mpal. Via Fèrria

CORNELLÀ B: Kevin, Josua, Nacho, Zurita, Lucas, Adri (Edgar, 87'), Vargas (Civil, 60'), Moha, David, Jonathan (Arruebo, 66') i Donado.

EUROPA: Jordi, Suca, Vea, Santigosa, Geri, Abdul (Cachi, 51'), Márquez (Burrull, 91'), Gerard, Éric Blasco, Fede (Jordi Pons, 88') i Mauri (Adri, 67').

ÀRBITRE: Vicente Muñoz Baquero

TARGETES: Grogues a Zurita i Arruebo (Cornellà B) i a Suca i Éric Blasco (Europa)

GOLS: cap

INCIDÈNCIES: Empat que manté l'Europa ficat en la lluita per l'ascens.



 

acidH TEB FederacioAcell