LA TARDA SOMIADA!

L'Europa tomba al Reus i aspira a tot

EuropaEl Reus, el primer dels equips classificats en posicions d'ascens a Divisió d'Honor, ha caigut clarament derrotat al Nou Sardenya per un Europa que ja el va guanyar al Baix Camp i que mantindrà fins al final l'average a favor. L'equip de Toni Cosano entra de ple en lluita per ocupar una de les dues places amb dret a pujar malgrat l'estretot de la taula.

.

Nova demostració de força de l'Europa al Nou Sardenya, on darrerament aprofita al 100% totes les oportunitats que li passen per davant. La missió d'avui no era gens fàcil: derrotar al tercer classificat, el Reus, però primer dels equips que té dret a pujar de categoria -un cop descomptants Barça B i Espanyol B-. La victòria europeista, clara i contundent sense pal·liatius. Des del principi del partit el domini ha mirat cap al cantó gracienc. Les ocasions, que han trigat a arribar, han començat a caure una rere l'altre després de la primera, al minut 26, quan Márquez ha enviat al pal un cara a cara amb el porter. Tres minuts més tard, nou mà a mà, en aquesta ocasió a botes d'Éric Blasco. El porter visitant, molt ràpid, ha reaccionat amb la seva cama dreta i ha evitat el gol.

Al minut 31, el reusenc Barragan ha vist la vermella directa per una duríssima entrada sobre Márquez. El gol de l'Europa era qüestió de minuts. Tornava a avisar Gerard al minut 41, amb un xut fregant la creueta i posteriorment Fernando amb una canonada que ha obligat al porter visitant a treure una mà salvadora. Finalment, diana local passats pocs segons del temps reglamentari i dins el minut d'afegit del primer temps. Una bona combinació entre Fede i Márquez ha servit per a que aquest, des de la línia de fons, fes una centrada a l'àrea petita on Éric Blasco, de cap, ha foradat la porteria, fent marxar l'Europa al descans amb 1-0 a l'electrònic.

A la represa, no ha passat ni un minut quan Gerard ha engaltat un fort xut contra el travesser. L'Europa ha buscat insistentment que el partit no pogués deixar lloc a la sorpresa i ha trobat premi als dos minuts, amb un remat de Santigosa a boca de canó aprofitant una pilota morta a l'àrea petita. El definitiu 3-0 l'ha materialitzat Éric Blasco al minut 58, després d'aprofitar una pentinada enrere d'un defensa i engaltant la pilota sense deixar-la caure, fent-la colar per l'escaire esquerre de la porteria dels del Baix Camp. Al minut 61, el visitant Dani ha vist la segona groga deixant al Reus amb nou efectius, però l'Europa també ha perdut un jugador, a un quart d'hora pel final, per doble groga a Fernando. Un cara a cara del visitant Sergi podria haver significat el gol de l'honor del Reus i un remat al travesser d'Éric Blasco en el darrer minut de partit, gairebé el 4-0.

Lliga · Jornada 28 · 02/04/11 · Estadi Nou Sardenya

EUROPA: Jordi, Fernando, Cachi, Vea, Geri, Santigosa, Márquez (Jordi Pons, 83'), Gerard (Éric Lópes, 81'), Éric Blasco, Fede (Adri, 80') i Mario (Mauri, 71').

REUS: Dami, Riki, Martell (Cristian, 61'), Denis, Barragan, Nico, Manel (Martín, 55'), José Castro, Sergi, Geri (Álex, 61') i Dani.

ÀRBITRE: Víctor Manuel Sánchez Rico

TARGETES: Grogues a Fernando -dues i expulsió minut 74-, Cachi, Geri, Mario i Jordi Pons (Europa) i a Dani -dues i expulsió minut 61- i a l'entrenador visitant (Reus). Vermella directa a Barragan -minut 31- (Reus).

GOLS: 1-0 (Éric Blasco, 45'); 2-0 (Santigosa, 47'); 3-0 (Éric Blasco, 58').

INCIDÈNCIES: Triomf i gol average contra un rival directe.