Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UNA VICTÒRIA PER DIBUIXAR L'ESCENARI IDEAL

L'Europa ocupa la primera plaça d'ascens

EuropaEl Juvenil A de l'Europa ha posat la cirereta del pastís a dues setmanes fantàstiques on ha sumat dos triomfs que el permeten ocupar la primera de les posicions d'ascens a Divisió d'Honor. Aquest és el millor escenari possible abans de rebre a casa al totpoderós Barça B. El tram més complicat de la lliga arriba amb l'equip europeista aspirant a tot.

.

Marcador


Partit de gran exigència i pressió el que van disputar potablaves i escapulats. L'encontre va començar amb una forta intensitat però també amb un joc poc precís dels dos equips. El joc proposat va ser directe, però l'Europa va controlar bé els intents d'arribada a l'àrea del Prat. Al minut 37, una centrada de Gerard va ser rematat al fons de la xarxa per Márquez. Era el 0-1 i un gol sumament important, donat que el marcador ja no es va tornar a moure.

El segon temps no va canviar l'escenari del partit. El joc no va gaudir de ritme per les continuades aturades. El Prat, això sí, va apretar un xic més que al primer temps sobretot en faltes laterals però sense posar en perill la porteria gracienca. Amb els locals decidits a buscar l'empat, Márquez i Mauri van perdonar el 0-2 en dues oportunitats clares. Finalment, però, important i vital triomf per les aspiracions escapulades.

Fitxa Partit

Lliga · Jornada 29 · 09/04/11 · Mpal. Sagnier

PRAT: Alberto, Aitor (Palomino, 85'), Borja, Ángel, Robledo, Juande, Víctor (Aleix, 70'), Cristian, Jonathan, Javi i Roger (Aarón, 55').

EUROPA: Jordi, Suca, Cachi, Vea, Geri, Santigosa, Márquez (Burrull, 91'), Gerard (Adri, 87'), Éric Blasco, Fede (Éric Lópes, 70') i Jordi Pons (Mauri, 60').

ÀRBITRE: Ruben Rengel Royo

TARGETES: Grogues a Javi (Prat) i a Suca i Vea (Europa)

GOLS: 0-1 (Márquez, 37')

INCIDÈNCIES: Triomf i gol average pels europeistes.

 

acidH TEB FederacioAcell