Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RETORN AMB DERROTA

L'Europa, condemnat per un matiner gol

EuropaDesprés de dues setmanes d'obligat descans a la Lliga Nacional -una per partit ajornat i l'altra per calendari-, el Juvenil A de l'Europa va sortir derrotat de la seva visita al Feliu i Codina d'Horta. L'equip 'B' de la Damm, gràcies a un gol matiner, es va posar per davant al marcador i no va abandonar aquesta condició fins guanyar el partit.

.

Marcador


La primera part del partit va ser un monòleg de l'Europa que va controlar en tot moment l'encontre i va disposar de les millors opcions per foradar la porteria adversaria. La Damm es va trobar amb un matiner gol a la primera aproximació a l'àrea escapulada amb una centrada de Juancho des de banda dreta que va finalitzar Llopis entrant en diagonal. Els vermells només van tenir una oportunitat més amb una rematada de cap que va sortir fregant el travesser de Jordi.

L'Europa va tenir fins a cinc opcions clares de fer gol: Un xut de Mario des de dins l'àrea que va sortir a un pam de l'escaire, una internada de Márquez rere la qual ni Éric ni Mario van arribar a rematar, un refús sobre una falta directa de Santigosa que Gerard no va encertar a rematar a boca de gol... la més clara de totes un xut des de la frontal de Fede que va picar al pal i va sortir fora. Fora de la gespa, el partit va estar marcat pels nervis i la tensió del que els dos equips tenien en joc per objectius ben diferents. Amb el marcador a favor, la Damm perdia temps servint pilotes al terreny de joc i fins i tot el seu delegat perdia les formes cridant amb vocabulari poc formatiu en una recriminació dels fets per part europeista.

La segona part del partit va ser més embolicada en el joc, seguint buscant l'Europa l'empat amb un parell de bones jugades d'estratègia i un bon xut llunyà d'Èric que va aturar el porter local. La Damm va gaudir  d'algunes bones opcions a la contra quan més va arriscar el conjunt de Gràcia. Tampoc va estar a l'alçada el tècnic de l'equip cerveser al tram final del partit, quan li va arribar als peus una pilota i en el moment de disposar-se a agafar-la el jugador europeista Geri, la va xutar més lluny i en recriminar-li el futbolista escapulat l'acció, encara s'hi va tornar. Potser aquestes accions són molt comunes en el nostre futbol i fins i tot algun equip de l'Europa pot haver tingut alguna incidència d'aquest tipus en el passat (ningú és perfecte), però un club únicament formatiu, sense objectius professionals ni una pressió d'afició al darrere, no hauria de caure en aquestes accions que donen mal nom a tota una institució de prestigi com la Damm. Potser fruit de la pressió i els nervis de veure que la temporada no surt com un vol, es va veure una cara de la Damm que esperem no torni a aparèixer.

Fitxa Partit

Lliga · Jornada 31 · 30/04/11 · Feliu i Codina

DAMM B: Felipe, Bisbal, Borja, Robert, Campos, Luque, Juancho, Lluís, Adrià, Rafa (Poves, 66') i Llopis (Morales, 77').

EUROPA: Jordi, Nando, Santigosa, Vea, Geri, Abdul, Márquez, Gerard (Suca, 76' i aquest per Jordi Pons, 83'), Éric Blasco, Fede (Adri, 60') i Mario (Mauri, 60').

ÀRBITRE: David Betrian Moreno

TARGETES: Grogues a Mario, Gerard, Santigosa i Abdul (Europa).

GOLS: 1-0 (Llopis, 10')

INCIDÈNCIES: Retorn amb derrota a la competició després de la Setmana Santa.

 

Imatges del partit

 

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

 
Fotos: Higinio Ballesteros

acidH TEB FederacioAcell