Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PUNT I FINAL AL SOMNI

La derrota a Sant Andreu no deixa opcions

EuropaUn gol als instants finals del derbi va deixar sense opcions d'ascens a l'Europa. Els escapulats, que podrien haver arribat amb possibilitats a la darrera jornada guanyant o sumant només un empat, es van acomiadar d'un somni que, tot i diluir-se, no tapa una molt bona temporada a Lliga Nacional, on s'ha alimentat aquesta possibilitat fins al final.

.

Marcador


La sorprenent i meritòria victòria contra el Barça B a mitja setmana -el partit estava pendent al calendari per ajornament- havia tornat a donar opcions al Juvenil A de l'Europa d'assolir la Divisió d'Honor. Ahir al vespre, Sant Andreu i Europa ja coneixien els resultats dels seus rivals directes, en el cas dels quadribarrats, en lluita per la permanència. La situació posava l'Europa en opció de disputar-li l'ascens al Reus a la darrera jornada, ja fos sumant un punt o els tres al Narcís Sala i comptant amb una possibilitat més que factible el darrer dia, on el campió, el Barça B, visitava el Baix Camp i podia fer ensopegar als roig-i-negres. No obstant, aquest mínim punt europeista no va arribar i els andreuencs van guanyar el partit, certificant la seva permanència a la Lliga Nacional.

Pel que fa al partit, els nervis i l'ansietat es van tonar a l'inici de l'encontre. El ritme de joc va ser fluix i cap dels dos equips va oferir gaire nivell, si bé l'Europa era qui mirava d'atacar amb més insistència. L'única ocasió clara del primer temps va ser un error de reglament on l'àrbitre va estar molt fi. El local Héctor va xutar una falta indirecta i la pilota no va tocar cap jugador -ni del Sant Andreu ni de l'Europa- abans de colar-se al fons de la xarxa. Tot i la celebració del gol, el col·legiat el va anul·lar amb encert en tractar-se d'un lliure indirecte.

A la represa, l'Europa va posar una marxa més i va tancar al Sant Andreu a la seva àrea. Dues intervencions decisives del porter local, als minuts 60 i 70, van resultar clau per evitar el gol de l'Europa, sobretot en la segona d'elles a xut de Márquez, amb un remat creuat que ja es cantava com a gol. L'únic gol que malauradament va arribar va ser el del conjunt andreuenc. Després d'un parell de rebots, Geri es va quedar sol davant el porter europeista Jordi i el va superar per alt fent l'1-0. L'Europa va gaudir d'una darrera opció poder empatar, en temps afegit, en un servei de córner rematat per Santigosa, però la pilota va marxar per sobre del travesser.

Fitxa Partit

Lliga · Jornada 33 · 15/05/11 · Estadi Narcís Sala

SANT ANDREU: Éric (Eduard, 80'), Carles, Jarque, Jilmar, Sergio (Dani, 53'), Ivan, Canut, Héctor, Mationi, Ángel (Geri, 60') i Xavi.

EUROPA: Jordi, Fernando, Santigosa, Vea, Sucarrats, Abdul (Jordi Pons, 75'), Márquez, Gerard (Pau, 70'), Eric Blasco, Víctor  (Cachi, 75') i Mario (Fede, 65').

ÀRBITRE: Albert Ávalos Martos

TARGETES: Grogues a Dani i Xavi (Sant Andreu) i a Santigosa (Europa)

GOL: 1-0 (Geri, 88')

INCIDÈNCIES: Penúltim partit de la temporada i pèrdua d'opcions matemàtiques d'ascens.


 

 

 

acidH TEB FederacioAcell