COMIAT AMB DERROTA

L'Europa finalitza la lliga en sisè lloc

EuropaLa segona temporada consecutiva de l'Europa a la Lliga Nacional va finalitzar amb derrota al Nou Sardenya i la pèrdua de la cinquena plaça en favor del rival dels escapulats ahir a la tarda a l'estadi, el Gavà. El partit, que no va passar a la història de la categoria, va tancar l'exercici esportiu d'un campionat on els graciencs han plantat batalla fins al final.

.

Partit amb poca història el que es va viure sobre la gespa artificial del recinte escapulat. Sense res més en joc que la posició final entre dos rivals fins fa poc directes en la lluita per l'ascens (i tots dos descartats en iniciar-se la darrera jornada), el Gavà va mostrar més encert i capacitat ofensiva en un encontre on, no obstant, cap dels dos equips va forçar el ritme més del necessari.

L'Europa va tenir ocasió d'avançar-se al marcador al minut 19 de partit en un cara a cara d'Éric Blasco amb el porter visitant. El xut final del punta gracienc va sortir massa desviat a la dreta de la porteria, ni tan sols fregant el pal. Amb el ritme de partit baix, el Gavà va treure or d'un potent xut creuat d'Adri des de fora l'àrea que, a nou minuts pel final del primer temps, va significar el 0-1. La pilota va entrar fregant el pal llarg i Jordi Fuentes no va poder fer res per evitar-ho.

A la represa, el Gavà no va tenir problemes per controlar el partit i l'Europa no va arribar a rematar amb intenció entre pals en tot el segon temps. Només un remat de cap forçat de Mario, al minut 78, va acabar sortint fregant el travesser. Tot i l'evident fatiga del conjunt blaugrana (els jugadors Alegre i Luca mostraven evidents signes de no poder amb les seves cames), l'Europa no va causar perill a un Gavà que va acabar la lliga passant per davant de l'equip europeista.

Lliga · Jornada 34 · 21/05/11 · Estadi Nou Sardenya

EUROPA: Jordi Fuentes (Dani Lledó, 45'), Suca (Fernando, 63'), Cachi, Vea, Geri, Abdul, Fede (Víctor, 63'), Gerard (Mario, 63') Éric Blasco, Santigosa i Jordi Pons (Márquez, 63').

GAVÀ: Iñaki, Alegre, Guillem, Gerard, Amezcua, Juanlu (David, 66'), Oriol, Quiles (Adrià, 32' i aquest per Ernest, 45'), Juanito, Saavedra i Luca.

ÀRBITRE: Jordi José Barrera

TARGETES: Grogues a Santigosa (Europa) i a Oriol (Gavà)

GOLS: 0-1 (Adri, 36')

INCIDÈNCIES: Darrer partit de lliga.