MANETA AL GIRONA!

L'Europa es destapa en el moment clau de la lliga

Juvenil A - Girona

Al minut 5 de partit, l'Europa perdia... i a falta de cinc minuts pel final del partit, gaudia de la segona maneta (cinc gols) de la temporada a Divisió d'Honor, les dues de forma consecutiva al Nou Sardenya en els dos darrers partits. El triomf dels graciencs treu l'equip tres punts per sobre de la zona de descens, deixant quatre equips al seu darrere.

Marcador del Partit

Un innecessari penal d'Òscar al minut 5 de partit, al vèrtex de l'àrea i amb el jugador rival d'esquenes, que ha estat transformat per Serramitja en el 0-1, feia pensar en una tarda negra pels escapulats. No obstant, l'Europa, al minut 24, ha aconseguit empatar després d'una bona jugada per banda dreta que ha culminat Llobet al segon pal establint les taules a l'electrònic.

No obstant, una falta directa amb molt efecte de Borja, al minut 32, s'ha convertit en un cacau enverinat davant el qual res ha pogut fer el porter gracienc Abel. L'Europa tornava a estar per darrere al marcador... però només durant 120 segons. Llobet ha picat una falta lateral que Arboix, de planxa i amb el cap, ha enviat al fons de la xarxa tornant a empatar el duel. Eren els minuts bojos del partit, més encara quan només un minut més tard, Saddick s'ha fet amb una pilota dividida a la frontal i ha engaltat un xut creuat que ha significat el 3-2 amb el que s'ha arribat al descans.

A la represa, l'Europa ha estat l'amo i senyor del partit. Un gol anul·lat (ben anul·lat) a Saddick al minut 59 era el preludi del quart gol, obra de David al minut 66, en rematar de cap una falta servida novament per Llobet. Per acabar d'arrodonir la festa, el propi Llobet ha fet el 5-2 al minut 74, en un mà a mà transformat pel pal curt després de rebre una gran assistència de Carlos.

LES DADES DEL PARTIT

09/02/08 · Estadi Nou Sardenya · 250 espectadors
Jornada 22 · Lliga Nacional Juvenil (Grup III)

EUROPA: Abel, Víctor, Òscar (Pol, 87'), Uri, Arboix, Edu, Saddick (Molina, 83'), Carlos, David (Marc, 80'), Llobet i Josu (Fran, 74').

GIRONA: Arnau, Isaac, Dani, Danio, Micalo, Vemzal (Albert, 75'), Serramitja, Romero, Raúl, Alexis (Vilorés, 70') i Borja (Pol, 58').

ÀRBITRE: Calle Martínez

TARGETES: Grogues a Saddick i Josu (Europa) i a Isaac, Raúl, Alexis i Borja (Girona)

GOLS: 0-1 (Serramitja, -p- 5'); 1-1 (Llobet, 24'); 1-2 (Borja, 32'); 2-2 (Arboix, 34'); 3-2 (Saddick, 35'); 4-2 (David, 66'); 5-2 (Llobet, 74').