Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ESTRENA VICTORIOSA A CASA

Tres punts en el primer partit a l'estadi

EuropaNo podia tenir millor final el primer partit de lliga del Juvenil A de l'Europa a casa. Després de perdre a la primera jornada a L'Hospitalet, tot i fer un bon partit, el conjunt europeista va signar ahir els primers punts en un encontre on els nois d'Angoy van anar de menys a més per acabar derrotant a l'equip 'B' de la Damm i sumar el primer triomf en lliga.

.

Marcador

 
L’Europa va jugar el seu primer partit de lliga a casa i l’equip no va voler fallar. A la primera part, els escapulats disposaven del domini de la pilota però faltava una mica de profunditat i amplitud en el seu joc. La Damm, que va variar el seu sistema a un 4-4-2, va voler dificultar la sortida de pilota de l’Europa. En les primeres jugades, l’equip va veure les intencions de la Damm i amb un petit canvi tàctic es va desfer de la pressió en la sortida controlada de la pilota.

Tot i tenir en major part la possessió, l’equip gracienc era incapaç de crear perill sobre la porteria de Christian. Per altre banda, la Damm trobava en el seu joc directe continues ocasions de perill. Al minut 34 es va veure la primera targeta del partit en una lluita a l’àrea on Nestor va deixar anar el braç sobre Dani Lledó. Aquest fet i les continues entrades en la pressió va fer que la Damm fes el seu primer canvi abans del descans per evitar possibles expulsions. Amb el canvi la Damm va perdre una mica d’arribada a la porteria d'un Dani que va aturar amb bon criteri les pilotes que li arribaven.

A la segona part l’Europa va realitzar tres canvis que van ser clau en el transcurs del partit. Santigosa va retrocedir la seva posició i amb una bona entrada de Chispas, que jugava els seus primers minuts en lliga després de recuperar-se d’una lesió, l’equip gracienc va ser el clar dominador del partit. Els d’Angoy van millorar la seva sortida de pilota i va donar més amplitud al seu joc, sobretot per banda dreta. Per banda esquerra amb Josep Maria, que es va entendre a la perfecció amb Oriol, es trobava molta verticalitat. El gol estava per arribar i en una bona recuperació de pilota, Victor va fer una gran passada en perpendicular a Dani López. Aquest va veure la sortida del porter i que la pilota venia botant i amb un suau cop de cap va realitzar una bona vaselina. Amb el partit de cara, l’Europa va voler eliminar possibles perills i va canviar a Victor, amonestat per tallar una contra, i va entrar De la Iglesia.

Aquest jugador va tenir un paper important en el que li quedava al partit. En tan sols dos minuts el jugador gracienc va aprofitar una bona falta lateral que Cuadri va posar dins l’àrea de meta per fer el segon. La Damm va disposar d’un parell de bones ocasions però Dani Lledó no va tenir complicacions en les seves actuacions. Abans d’acabar el partit es va disposar de bones opcions amb Marc des de la banda dreta, però finalment el marcador no es va moure més.

 

Fitxa Partit

Lliga · J2 · Estadi Nou Sardenya (10/09/11)

EUROPA: Dani Lledó, Darwin (Chispas, 45'), Torres, Toni (Vea, 45'), Cuadri, Santigosa, Víctor (De la Iglesia, 71'), Dani López, Pons (Oriol, 45'), Josep Maria i Marc.

DAMM B: Christian, Sergio, Juan Miguel, Albert, Ruben (Pol, 80'), Adriá Mateo (José Maria, 80'), Adrian Canaleda, Aleix (Josep MIquel, 53'), Óscar, Néstor (Jordi, 37') i Ángel.

ÀRBITRE: Jordi Liarte Pérez

GOLS:1-0 (Dani López,56'); 2-0 (De la Iglesia, 73')

TARGETES: Grogues a Víctor i Josep Maria (Europa) i a Néstor i Juan Miguel (Damm).


Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Higinio Ballesteros i ceeuropa.cat

 

acidH TEB FederacioAcell