A DALT DE TOT

Segona victòria consecutiva

EuropaLa primera victòria a domicili de l'Europa al campionat de lliga, a la segona oportunitat que ha tingut, li ha servit a l'equip gracienc per situar-se tercer de la classificació, empatat amb diversos equips a la zona alta però ocupant ja una zona merescuda pel joc desenvolupat pels nois d'Angoy en aquest inici del campionat a la Lliga Nacional juvenil.

.

En iniciar-se el partit l’equip escapulat sabia que no podia encaixar cap gol. El camp, de petites dimensions i molt sec, complicava el joc de toc. Un cop passat els primers minuts de partit es podia veure un Girona molt ben plantat al terreny de joc i un Europa amb poc moviment per oferir línies de passada. Com ja és habitual, l’equip gracienc ha intentat imposar el seu joc de bon tracte de la pilota però li  ha costa tcrear ocasions. Per la seva banda el Girona, amb constants moviments dels mitges puntes, ha creat bones ocasions amb un joc interior.

La primera part, sense gols ni destacades ocasions, s'ha tancat amb una bona aproximació del Girona, fruit d'una falta d’entesa del conjunt gracienc, ocasió que finalment ha sortit fora de la porteria defensada per Dani Lledó. Amb el descans s'han iniciat els diferents canvis i per tal de millorar el control del joc per l'Europa han tingut entrada Chispas i Victor. No obstant, només iniciar-se la segona part, una falta lateral treta al primer pal ha trencat la igualada. Els jugadors del Girona es trobaven al segon pal i amb una passada perpendicular al primer pal, Massegu s’ha aprofitat d’un error defensiu del conjunt escapulat.

L’equip gracienc no ha baixat els braços i ha intentat donar una marxa més al seu joc. Quan ja es portava la meitat de la segona part, una bona jugada per banda esquerra ha reestablert l'empat. Santigosa ha aprofitat la pujada de Cuadri per fer una passada en llarg, aquest l'ha cedit per Victor, qui des de l'interior de l’àrea ha passat a Dani López. El tir de Dani López, aturat en primera instància per Aitor, l'ha acabat enviant Oriol al fons de la xarxa. Encara quedava molt temps i l’Europa volia els tres punts. Amb només dos minuts al camp i amb una de les primeres pilotes que disposava, Carlos ha superat el porter després d’un servei de banda de Torres. L’equip gracienc no s'ha tirat enrere i ha continuat atacant. Tal i com ja havia passat amb el primer gol, l’equip escapulat ha iniciat una nova jugada per banda esquerra i Carlos ha ampliat el resultat. Malauradament, un gol en pròpia porta de Vea ha donat esperances d'empat als locals. Finalment, el partit, que no ha brillat pel seu joc, se l'ha emportat l’Europa.

Lliga · J3 · Torres de Palau (18/09/11)

GIRONA B: Aleix, Massegu, Eloy (Jaume, 90'), Guilana, Anglada (Ferran, 68'), Sergi, Mesa (David, 61'), Marcel, Gumbau i Pere (César, 75').

EUROPA: Dani Lledó, Darwin (Vea, 74'), Torres, Toni (Chispas, 45'), Cuadri, Santigosa, De la Iglesia (Víctor, 45'), Dani López, Pons, Oriol (Carlos, 74') i Marc.

ÀRBITRE: Eduard Martín Pomes

GOLS:1-0 (Massegu, 47'); 1-1 (Oriol, 66'); 1-2 (Carlos, 76'); 1-3 (Carlos, 82'); 2-3 (Vea -pp-, 88')

TARGETES: Grogues a Eloy, Sergi i Ferran (Girona B) i a Toni, Santigosa, Dani López, Víctor i Cuadri (Europa).