Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

COMANDANT LA LLIGA

L'Europa, colíder de la competició

EuropaInici espectacular de lliga el que està protagonitzant el Juvenil A de l'Europa a Lliga Nacional. Després de la derrota a la primera jornada contra un favorit com L'Hospitalet -on l'equip va fer mèrits per no caure-, el conjunt gracienc suma tres triomfs seguits que el deixen a dalt de tot, compartint el liderat de la categoria amb Gavà i Mollet, tots amb nou punts.

.

Marcador

 
Des del primer minut de joc el Mercantil va deixar clares les seves intencions de no deixar jugar l’equip escapulat realitzant una bona pressió a dalt. L’Europa intentava sense èxit realitzar el seu joc de toc, però degut les dificultats amb les que es trobava es veia obligat a buscar directament els laterals i extrems.

Al minut 10 Pol va blocar una pilota, cedint-la ràpidament a Victor, qui va avançar per la banda esquerra. Un cop superat el mig del camp va realitzar una passada en profunditat que va aprofitar Josep Maria per avançar l’equip gracienc amb un bon remat creuat. Tot semblava  indicar que podia ser un partit plàcid per l’Europa, però en tan sols un minut en una falta des del mig del camp, Jose va aprofitar per tornar les taules al marcador realitzant un xut molt llunyà que no va poder aturar Pol. L'Europa va anar augmentant la possessió de la pilota tot i que les millors ocasions les va disposar al contraatac.

Amb l’arribada de la segona part el Mercantil va continuar imposant la seva pressió i veia molt previsibles les sortides de l’Europa per banda esquerra. Els canvis van començar a portar més profunditat al  joc però continuava l’empat en el marcador. Els escapulats van passar a tres defenses i l’exjugador del Lleida Villo es va incorporar com a extrem esquerra. No obstant, el Mercantil que tenia estudiat els sistemes de joc de l’Europa, va realitzar un canvi buscant igualar la pissarra. Al minut 74 una bona passada a l’espai de Pablo a Josep Maria va acabar en penal a favor dels graciencs. El mateix Josep Maria va ser l’encarregat d’executar la pena màxima i amb molt encert va tornar a avançar al seu equip. El treball i la intensitat van ser les claus per les quals l’Europa es va poder endur els tres punts i amb aquesta victòria ja n’encadena tres de consecutives. La propera jornada els d’Angoy s’enfrontaran al Prat al Municipal Sagnier.

 

Fitxa Partit

Lliga · J4 · Estadi Nou Sardenya (24/09/11)

EUROPA: Pol, Darwin, Torres, Vea (Villo, 67'), Cuadri, Santigosa, Víctor (Pablo, 45'), Dani López (De la Iglesia, 63'), Oriol (Pons, 45'), Carlos i Josep Maria.

MERCANTIL: Frederic, Andreu (Alejandro, 80'), Sergi, José, Joan, Carles, Arnau (Agustí, 79'), Kevin (Abel, 77'), Javi, Alexis (Miguel, 53') i Albert.

ÀRBITRE: Cristian López Carballo

GOLS:1-0 (Josep Maria, 10'); 1-1 (José, 11'); 2-1 (Josep Maria -p-, 75')

TARGETES: Grogues a Cuadri, Santigosa i Carlos (Europa) i a Andreu i Frederic (Mercantil)



Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Pere Bernaldo

 

acidH TEB FederacioAcell