Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

QUATRE SEGUIDES!

L'Europa suma 12 de 15 punts possibles

EuropaUn penal marcat per Dani López al minut 23 de la primera part va ser més que suficient per veure la quarta victòria consecutiva del Juvenil A de l'Europa en aquest inici de Lliga Nacional que permet al conjunt escapulat seguir de colíder al capdavant de la taula classificatòria empatat a dotze punts amb un rival directe, el Gavà.

.

Marcador

 
El partit es va iniciar amb els escapulats portant el comandament del partit. Els jugadors d’Angoy van sortir molt concentrats i a diferència d’altres partits i tot i la dificultat del rival, va poder moure la pilota amb una mica de ritme. Els jugadors del Prat van voler dificultar la sortida i en molts moments del partit ho aconseguien.

Els graciencs van moure d’un costat a l’altre la pilota i amb les internades de Pons i Marc aconseguien donar profunditat al seu joc. En una de les jugades per banda esquerra Marc va rebre la pilota per dins l’àrea de penal, on Piti inicialment el va agafar de la samarreta i posteriorment Fede va tirar-lo definitivament a terra. Mitjançant aquest penal, Dani López va avançar als graciencs i va materialitzar una diana a la llarga definitiva. El partit poc a poc va agafar molta més intensitat i va perdre ritme en el joc.

La segona part va mostrar poques ocasions de perill pels dos equips. Les millors ocasions van provenir del Prat que durant aquest període si que va impedir que els graciencs realitzessin el seu joc. Tant Criado com Esteven van donar feina a Dani Lledó que va haver de realitzar diverses aturades de mèrit. El partit va finalitzar amb un sol gol al marcador i fruit de la intensitat es van veure fins a onze amonestacions entre tots dos conjunts.

 

Fitxa Partit

Lliga · J5 · Mpal. Sagnier (01/10/11)

PRAT: Marc, Piti, Fede (Cano, 60'), Ángel (Pierre, 89'), Serna, Juanda, Éric Lópes (Carlos Reyes, 87'), Mauri (Adri, 77'), Diego, Esteven i Criado.

EUROPA: Dani Lledó, Darwin, Torres, Toni (Garriga, 63'), Cuadri, Santigosa, De la Iglesia (Pablo, 45'), Dani López, Pons (Carlos, 63'), Marc (Villo, 45') i Josep Maria.

ÀRBITRE: Salvador Tomàs López

GOLS: 0-1 (Dani López -p-, 23')

TARGETES: Grogues a Fede, Ángel, Guille, Cano, Piti, Éric Lópes i l'entrenador Josep Tort (Prat) i a De la Iglesia, Marc, Pons i Torres (Europa).




Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Pere Bernaldo

 


acidH TEB FederacioAcell