Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PERJUDICATS CONTRA EL LÍDER

L'àrbitre no va veure tres penals a favor

EuropaEl Gavà i l'Europa van demostrar ahir a la tarda perquè tots dos eren el líder i el segon classificat de la lliga respectivament. Els dos equips van protagonitzar un duel disputat i en plena forma que va estar condicionat per l'arbitratge. El col·legiat no va veure tres penals clars que, algun d'ells, potser podria haver suposat l'empat gracienc.

.

Marcador

 
El partit entre els dos primers de la taula es va iniciar sense un clar dominador del joc. La gran intensitat per part dels dos equips va fer preveure un gran partit. En joc, un anecdòtic liderat per les alçades de temporada on ens trobem. No obstant, el d'ahir va ser el primer partit de la temporada on l'equip gracienc va ser víctima d'un constant desencert arbitral. Als minuts 30 i 31, Torres va veure dues targetes grogues consecutives per dues accions més que discutibles, on els propis jugadors del Gavà reien per la resposta arbitral.

Tot i jugar amb un jugador menys, l’Europa no va perdre en cap moment intenció de cuidar la pilota i amb l’empat es va arribar al descans. La segona part va continuar amb la mateixa intensitat i un bon ritme de pilota. El Gavà va aprofitar una de les diverses jugades per banda per avançar-se al marcador. Fins el moment cap dels dos equips havia arribat amb claredat a porteria. Els jugadors dirigits per Angoy no es van donar per vençuts i van anar descaradament pel partit. L’Europa buscava el gol de l’empat i el bon ritme de joc va provocar que després d’una falta i amb continues protestes s’igualessin les forces. El Gavà es va quedar també amb deu.

A partir d’aquest moment els graciencs es van fer amos i senyors del partit. Moltes ocasions, on les millors eren a pilota aturada, feien preveure la possibilitat d’empatar el partit. Finalment el Gavà es va emportar els tres punts, ja que l’àrbitre no va xiular cap penal en tres clares ocasions on els jugadors escapulats van ser tirats al terra dins l'àrea. A la propera jornada l’Europa s’enfrontarà al Nou Sardenya a l'Espanyol B.

 

Fitxa Partit

Lliga · J7 · (15/10/11)

GAVÀ: Aleix, Luca, Erik, Sergio (Alberto, 67'), Javi, Cristian, Masuet (Pol, 86'), Alex (Espinosa, 78'), Guillem (Saavedra, 60'), Ruben i Monfort.

EUROPA: Pol, Torres, Vea, Santigosa, Cuadri, Chispas (De la Iglesia, 33'), Carlos (Pablo, 45'), Víctor (Marc, 65'), Josep Maria, Dani López i Villo.

ÀRBITRE: David Medie Jiménez

GOLS: 1-0 (Cristian, 57').

TARGETES: Groga a Javi, Cristian -dues i expulsió minut 67-, Masuet i Alberto (Gavà) i a Torres -dues i expulsió minut 31- i Santigosa (Europa).

 

 

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

 Fotos: Higinio Ballesteros i Pere Bernaldo



acidH TEB FederacioAcell