SUPERATS I SENSE FORTUNA

Primera derrota a casa de la temporada

EuropaL'equip gracienc va encaixar la primera derrota a l'estadi del present curs davant un bon Espanyol B que es va fer amb el partit arran del primer gol, després de gairebé mitja hora de control gracienc. Els europeistes van desaprofitar un penal per ficar-se dins el partit. La sort tampoc va acompanyar amb un remat al travesser jugant amb deu.

.

Els primers 28 minuts del derbi van presentar una imatge i tònica similar al precedent de feia quinze dies davant el Barcelona B. Amb un plantejament novament de tres defenses darrere, l'Europa va tenir mitjanament controlat un Espanyol B perillós a la contra. Controlat fins al primer gol perico en la primera acció clara de perill. Aquesta va arribar al minut 28. Salinas va aprofitar una centrada des de la línia de fons per rematar creuat dins l'àrea petita en un sol toc.

Sense pràcticament temps de reacció, el visitant Javi va protagontizar una excel·lent jugada personal tres minuts més tard. Després d'una 'croqueta' a la frontal, el posterior xut amb paràbola del jugador espanyolista va finalitzar al fons de la xarxa convertint-se en el 0-2, resultat que va presidir el marcador fins al descans del partit. A la represa, un Europa més ofensiu va tenir la seva oportunitat de ficar-se al partit. Al minut 67 l'àrbitre va assenyalar mans dins l'àrea perica. Josep Maria, des dels onze metres, va enviar el seu xut força per sobre el travesser.

Per desgràcia gracienca, només un minut més tard el defensa i capità Santigosa va veure la segona targeta groga, deixant l'Europa amb deu efectius. Tot i això, l'equip escapulat es podria haver tornat a ficar al partit amb un remat de Carlos al travesser al minut 71. Sense fortuna, els nois d'Angoy van veure com Cristian feia el definitiu 0-3 al minut 76. En el darrer quart d'hora, amb el partit sentenciat i en inferioritat, només es podia acabar aguantant el tipus.

Lliga · J8 · (22/10/11)

EUROPA: Dani Lledó, Darwin, Vea (De la Iglesia, 72'), Santigosa, Cuadri, Dani López, Pons (Carlos, 45'), Víctor (Toni, 45'), Josep Maria, Pablo i Villo (Marc, 58').

ESPANYOL B: August, Marc (Carles, 66'), Coll, José Manuel, Pau, Nico, Javi (Yerai, 82'), Fortí, Cristian, Luís (Víctor, 81') i Salinas (Robert, 64').

ÀRBITRE: David Congost Larrosa

GOLS: 0-1 (Salinas, 28'); 0-2 (Javi, 31'); 0-3 (Cristian, 76').

INCIDÈNCIES: Primera derrota a l'estadi en la present lliga. Presència de Johan Cruyff a la grada del Nou Sardenya.