LA INTENSITAT TORNA A DONAR TRIOMFS AL JUVENIL ESCAPULAT

Tres punts importants per seguir a dalt

EuropaDesprés d'una petita ratxa de mals resultats (que no pas de joc) del màxim exponent de la base escapulada, el Juvenil A ha va retrobar ahir el camí del triomf a Cornellà davant el conjunt B de l'equip verd. Un just premi a un equip que va oferir diversitat de recursos per guanyar i va decidir l'encontre en cinc minuts determinants del segon temps.

.

Setè i vuitè es van veure les cares ahir al vespre en un partit vibrant on tots dos volien emportar-se els tres punts. El partit es va iniciar amb molta intensitat. La primera jugada del partit la va dur a terme amb bastant perill Victor, del Cornellà, des de la banda dreta. Amb els pas dels minuts els escapulats es van fer dominadors del joc. Al minut onze els d’Angoy es van avançar en el marcador amb el primer gol de córner de la temporada. La jugada la va executar amb precisió Victor i a molta convicció De la Iglesia la va fer entrar a la porteria.

Els minuts van anar passant i l’Europa era l’encarregat de dominar el joc. Victor per part Cornellà era la principal referència, però abans de finalitzar la primera part, Sergio va rebre una pilota i, amb un remat a la mitja volta, va posar a prova Pol. Aquest va respondre amb una gran intervenció prop de la línea de gol. La segona part va ser diferent i els jugadors del Cornellà es van trobar obligats a tirar endavant. L’equip dirigit per Gonzalo va ser capaç de trencar el joc dels escapulats, que van acabar trobar en el joc directe el remei per sortir del seu camp.

En una d’aquestes jugades Josep Maria  va ampliar les diferencies després d’un mà a mà contra el porter. El partit es va anar posant tens amb el pas dels minuts i en una de les faltes des de la frontal Carlos va deixar el definitiu 0-3 amb una magistral execució que va anar  directa a l’escaire. Amb aquest gol el Cornellà es va veure superat i amb un bon treball defensiu de l’Europa es va mantenir el partit controlat fins al xiulet final.

Lliga · J9 · (29/10/11)

CORNELLÀ B: Kevin, Franc (Carlos, 74'), Kilian, Alberto (Martí, 87'), Marc, Pau, Víctor, Adrià, Xavi (Albert, 52'), Vargas (Ferran, 70') i Sergio.

EUROPA: Pol, Torres, Garriga, Toni, Cuadri, Chispas (Vea, 67'), Carlos (Pons, 74'), Víctor, Josep Maria, De la Iglesia i Marc (Oriol, 74').

ÀRBITRE: Carlos Albelda Bárcena

TARGETES: Grogues a Marc, Kilian i Pau (Cornellà) i a Torres, Víctor i Ferran (Europa).

GOLS: 0-1 (De la Iglesia, 10'); 0-2 (Josep Maria, 64'); 0-3 (Carlos, 69').