NOVA VICTÒRIA EN UN PARTIT DISPUTAT TOT I EL MARCADOR

L'equip escapulat segueix ben a dalt

EuropaTriomf merescut amb resultat enganyós per l'Europa. Fidels al seu estil, els nois de Jesús Angoy han sabut donar-li la volta al gol inicial dels egarencs i amb un partit complet davant un bon i ordenat equip, han acabat golejant, gràcies en part també a l'expulsió del porter visitant, que ha deixat amb un home menys el seu equip al primer temps.

.

Sovint es fa servir l'expressió de marcador enganyós quan el propi equip cau derrotat injustament. En aquesta ocasió no se'ns cauen els anells per afirmar per una banda el mèrit superior de l'Europa respecte el Jàbac però de l'altre admetre que els egarencs, per joc, disposició i esforç tampoc han merescut tota una maneta en contra.

L'equip dirigit per l'exjugador europeista en categoria juvenil, Oliver Ballabriga, s'ha avançat al marcador amb un dels gols més macos del campionat. Una pilota bombejada s'ha convertit gairebé en un meló caient a pes a l'alçada de la frontal. Javi, des de fora l'àrea, l'ha engaltat sense deixar-lo caure, superant per dalt el porter gracienc pol i signant el 0-1 amb una diana de bandera. El Jàbac ha dominat la primera mitja hora i fins i tot un xut de Xavi des del vèrtex de l'àrea ha anat a petar al pal. Al minut 37 ha arribat la jugada clau del partit. De la Iglesia li ha robat la cartera al porter Heiner i aquest, intentant recuperar-la, li ha fet un clar penal quan era el darrer home defensant l'àrea del seu equip. Vermella directa i el Jàbac -amb inferioritat numèrica- s'ha vist obligat a fer un canvi per donar entrada al porter suplent Ruben. El capità escapulat Santigosa no ha fallat des dels onze metres. Quan l'empat sembla presidir el marcador al descans, Josep Maria ha rebut de Carlos dins l'àrea i de xut creuat ha fet el 2-1 sobre el temps reglamentari.

A la represa, nova diana de Josep Maria al minut 57 que ha significat el 3-1. El davanter escapulat ha rebut dins l'àrea en ajustada col·locació respecte la defensa i ha foradat la porteria rival. Al minut 63 s'han igualat les forces amb la doble cartulina groga que ha vist el local Carlos. No obstant, l'Europa ha seguit dominant i Pablo, recent entrat al terreny de joc, ha enviat un xut al pal poc després. El Jàbac només ha gaudit d'una ocasió clara de gol, un mà a mà de Cesc a un quart d'hora del final que Pol Bernaldo ha resolt amb encert posant el cos. Tres minuts més tard, un gran gol en escapada personal de Pons -bombejant la pilota en mitja vaselina sobre la sortida del porter- i immediatament una diana de Marc de xut creuat, han completat els cinc gols europeistes.

Lliga · J10 · (05/11/11)

EUROPA: Pol, Torres, Garri, Toni (Vea, 81'), Cuadri, Santigosa, Carlos, Víctor (Pablo, 68'), Josep Maria (Pons, 76'), De la Iglesia (Dani López, 62') i Marc.

JÀBAC TERRASSA: Heiner, Víctor (Jony, 65'), Ángel Gil, Ivan, Álex, Josep, Xavi (Ruben, 38'), Yeray, Ruy, Ruben (Cesc, 66') i Javi (Pirla, 65')

ÀRBITRE: Ruben Gonzálvez Lober

TARGETES: Grogues a Carlos -dues i expulsió minut 63-, Marc i Pablo (Europa) i a Yeray (Jàbac). Vermella directa a Heiner -minut 37- (Jàbac).

GOLS: 0-1 (Javi, 24'); 1-1 (Santigosa -p-, 38'); 2-1 (Josep Maria, 45'); 3-1 (Josep Maria, 57'); 4-1 (Pons, 78'); 5-1 (Marc, 79').