LA VIDA SEGUEIX SENT NOBLE

El Juvenil A manté posició de privilegi

EuropaUna nova victòria de l'Europa al Nou Sardenya, en aquesta ocasió contra un Mollet que fins ahir estava a només tres punts de distància, permet l'equip gracienc mantenir-se tercer a la taula però ocupant de ple dret la segona plaça directa que donaria l'ascens a Divisió d'Honor. Els europeistes sumen quatre jornades seguides sense perdre, iniciant una segona bona ratxa.

.

L'Europa va saltar al camp amb una samarreta d'ànims a Garriga i Oriol, el primer es va lesionar la setmana passada contra al Sant Andreu i ja està realitzant el procés de recuperació. En la primera jugada del partit, una bona internada de Torres hagués pogut acabar en gol, però la pilota després de tocar el travesser no va ser colpejada per cap jugador. Els jugadors dirigits per Angoy van donar vint minuts de molta qualitat i ja en el minut cinc Dani López va aprofitar una molt bona passada a l’espai de Pablo per avançar a l’Europa.

Les ganes dels graciencs no semblaven acabar-se i volien intentar tancar el resultat el més aviat possible. Al minut divuit Pablo va realitzar una bona jugada personal davant de tres adversaris, cedint la pilota a Chispas per buscar la banda contrària. La pilota va ser interceptada per la defensa del Mollet que no va poder evitar que aquesta caigués a peus de Josep Maria, que de primeres va ampliar el marcador amb un bon tir ajustat a la base del pal. El Mollet per la seva part va treure la pilota a l’Europa arran del 2-0 tot i que les seves arribades no van crear gaire perill. La segona part es va iniciar amb un canvi forçat per la lesió de Vea abans del descans, qui pateix un esquinç de turmell.

El Mollet va realitzar una pressió més alta i poc a poc va incomodar més als graciencs, que cada cop jugaven més enrederits. Una passada interior va obligar a Dani Lledó a realitzar una sortida arriscada, que degut a l’aigua que havia caigut al llarg del partit no va calcular bé i va provocar un penal. Domi amb un tir centrat va retallar diferencies en el marcador. No obstant, al minut 78, Jordi Pons va aprofitar una bona sortida a la contra per ampliar el marcador i portar la calma novament al partit. La velocitat per banda dreta i una tir picat sobre el porter van deixar uns grans detalls de qualitat. En els darrers minuts del partit un cop sobre Dani Lledó, que va poder acabar el partit, va portar més feina a la infermeria amb un nou esquinç de turmell.

Lliga · J12 · (19/11/11)

EUROPA: Dani Lledó, Torres, Vea (Toni, 46'), Santigosa, Cuadri (De la Iglesia, 59'), Chispas (Oriol, 78'), Segú, Jeong Bum (Jordi Pons, 66'), Josep Maria, Dani López i Marc.

MOLLET: Dani Cuesta, Diakhite, Lluís, Valls (Kevin, 78'), Gerard Font, Luque, Adrián (Santi López, 46'), Domi, Edgar, David Ferran (Jordi, 46') i Bangoura.

ÀRBITRE: Xavier Bertomeu Garcia

TARGETES: Grogues a Dani Lledó, Toni, Josep Maria, Jordi Pons i Dani López (Europa) i a Lluís i Domi (Mollet), Vermella directa a l'entrenador David Ortiz -minut 78- (Mollet).

GOLS: 1-0 (Dani López, 5'); 2-0 (Josep Maria, 18'); 2-1 (Domi -p-, 66'); 3-1 (Jordi Pons, 78').