Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TAULES CEDIDES CONTRA EL CUER

L'Europa no va poder sumar els tres punts

EuropaAquesta jornada s’enfrontaven fora de casa els escapulats al Calella, cuer de la classificació. Amb el canvi a la banqueta del Calella, en els darrers tres partits els blancs havien sumat quatre punts amb un joc molt més directe i menys creatiu. L'Europa n'ha estat víctima directa cedint un empat a gols a domicili en un duel on no estava previst.

.

Marcador

 
Tal i com era d’esperar, des del primer minut de partit el Calella va esperar al darrere l’equip dirigit per Angoy. Els graciencs van agafar totalment el domini de la pilota i el Calella només podia intentar crear perill a pilotes llargues a l’espai cap a Pau. Tant va ser així que en una de les jugades de toc de l’Europa, una passada des de banda dreta a la frontal de l’àrea va ser aprofitada per Dani López amb un tir sec que va entrar fregant el travesser.

La primera part va finalitzar amb un monòleg dels escapulats, que no van poder ampliar en el marcador el domini que hi havia en el joc. A la segona part, el Calella va voler pressionar amb dos puntes més a dalt per evitar el control del joc. Tant va ser així que el partit va passar a ser d’anada i tornada. Cap dels dos equips es feia posseïdor de la pilota i en una jugada aïllada el Calella va poder empatar el partit.

Tot i els canvis de jugadors i tàctica, l’Europa no va ser capaç de tornar a mostrar el seu joc. Tots dos equips van disposar de bones ocasions per trencar l’empat, però cap d’elles va trobar la fortuna del gol. Aquestes taules europeistes es torna a agrupar la part noble de la classificació i a la propera jornada l’Europa s’enfrontarà a la Gramenet al Nou Sardenya.

 

Fitxa Partit

Lliga · J13 · (27/11/11)

CALELLA: Moran (Aitor, 76'), Fran, Pol Almellones (Andreu, 45'), Serradell, Aguilar (Tamba, 71'), Pol Gómez, Varese (Richi, 79'), Mateu, Héctor, Ibu (Aparicio, 78') i Pau.

EUROPA: Pol, Torres, Vea (Cuadrado, 81'), Santigosa, Cuadri, Chispas (Toni, 60'), Pons (Carlos, 74'), De la Iglesia (Pablo, 60'), Josep Maria, Dani López i Marc.

ÀRBITRE: Enric Ponsati Clavaguera

TARGETES: Grogues a Andreu (Calella) i Dani López i Toni (Europa).

GOLS: 0-1 (Dani López, 35'); 1-1 (Ibu,65')

   

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

 

Fotos: Pere Bernaldo

acidH TEB FederacioAcell