Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

'IN EXTREMIS'

L'Europa guanya al límit del temps

EuropaVa patir el conjunt juvenil de l'Europa per superar la Gramenet a l'estadi- una Gramenet que va jugar amb els pantalons vermells de l'Europa-. L'equip d'Angoy va fer el gol de la victòria a un minut pel final. El resultat permet als escapulats seguir en la mateixa zona alta de la classificació, lluitant per l'ascens, ara mateix, amb Gavà i L'Hospitalet (Barça B i Espanyol B no compten per pujar).

.

Marcador

 
Els visitants no van poder jugar amb els seus tradicionals pantalons blancs per ordre arbitral i davant l'absència de més roba suplent en l'equipatge dels colomencs, es van vestir amb els pantalons vermells suplents de l'Europa. Més enllà d'aquesta curiositat, el partit es va iniciar amb una pressió molt a sobre de la Gramanet, que tenia clar que per aconseguir un resultat positiu ho havia de donar tot. Durant els primers deu minuts els graciencs van tenir moltes complicacions en la construcció del joc. Aquest fet donava forces a la Gramanet per sortir ràpidament al contraatac i intentar posar en dificultats la porteria defensada per Pol.

A partir d’aquest moment tot i que de manera intermitent, els escapulats van començar a donar fluïdesa i profunditat al seu joc. Tant va ser així que en una passada en profunditat cap a Dani López, aquest va ser objecte de falta de Eduard, que sent l’últim jugador i sense opció de jugar la pilota va veure la vermella directa. La Gramenet va reestructurar el seu joc i a partir d’unes errades comeses a la banda esquerra gracienca, es va poder avançar en el marcador amb una vaselina que no va poder aturar Pol. Al llarg de la primera part l’Europa no va millorar el seu joc i es veia tallat per les continues faltes.

A la segona part els d’Angoy van sortir amb una mentalitat molt més ofensiva i més recordant que jugaven amb un home més. Les ocasions arribaven però no acabaven de finalitzar-se i començaven a entrar els nervis. No obstant, els jugadors graciencs van tenir una gran fortalesa mental i van aconseguir remuntar en els darrers minuts de partit. En primer lloc Josep Maria, amb una gran jugada per la banda esquerra, que va poder finalitzar al pal llarg del porter després d’una passada de Cuadri. El segon i definitiu gol, el va realitzar Cuadri amb un cop de cap des de la frontal que va superar al porter de la Gramanet per dalt. L’equip dirigit per Angoy tenia clar que l’objectiu del partit era aconseguir els tres punts i així refer-se del cop de la jornada anterior en que van deixar escapar dos punts importants contra l'últim.

 

Fitxa Partit

Lliga · J14 · (03/12/11)

EUROPA: Pol, Torres (Cuadrado, 45'), Toni (Vea, 45'), Santigosa, Cuadri, Chispas (De la Iglesia, 60'), Carlos, Pablo (Pons, 69'), Josep Maria, Dani López i Marc.

GRAMENET: David, Roger, Eduard, Ruben (Hamza, 80'), Guillem, Adrian, Albert (Ángel, 69'), Xavier (Joan, 73'), Jose (Nil, 60'), Eduardo i Borja.

ÀRBITRE: José Antonio Salas Montoro

TARGETES: Grogues a Toni, Carlos i Cuadrado (Europa) i a Roger (Gramenet). Vermella directa a Eduard -minut 13- (Gramenet).

GOLS: 0-1 (Borja, 28'); 1-1 (Josep Maria, 79'); 2-1 (Cuadri, 89').

          

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Pere Bernaldo

acidH TEB FederacioAcell