FESTIVAL PER ACABAR L'ANY

Maneta per iniciar el 2012 en zona d'ascens

EuropaImportant triomf del Juvenil A escapulat a casa per tancar l'any conservant plaça d'ascens a Divisió d'Honor. La Floresta va caure per cinc gols a zero al Nou Sardenya en una nova demostració de força del conjunt d'Angoy, que fa ja set jornades que no coneix la derrota en lliga i que ha perdut només tres partits en les quinze jornades disputades fins a la data.

.

L'equip gracienc va sortir molt motivat al terreny de joc. Des del primer minut va dominar l'encontre i només en petites errades en les passades La Floresta podia intentar crear perill sobre la porteria de Pol. Des del minut 30 de partit, veient les coses clares, Angoy va disposar el seu equip amb defensa de tres, un recurs atrevit, a l'alçada de pocs equips en categoria juvenil i que ja ha donat més d'un bon fruit aquesta temporada.

No obstant, a la primera part el marcador no es va moure i el zero va presidir el marcador de tots dos conjunts. A la represa, l'Europa encara va sortir més endollat, si era possible. Fruit d'un córner al primer minut de joc va arribar la primera diana. En una jugada d'estratègia, Cuadri va anar al punt de penal per deixar via lliure a Santigosa, qui arribant des de darrera va foradar la xarxa rival.

A partir d'aquest moment els visitants van intentar pujar línies, i l'Europa amb espais no va perdonar. El segon gol també va arribar amb estratègia: Cuadri va servir un córner que Josep Maria creuava al fons de la xarxa. Ja sense pressió del marcador, l'alliberat joc escapulat va donar fruit a més gols. Cinc minuts més tard, Dani López va fer una passada interior que no va desaprofitar Josep Maria per fer el tercer. Sense temps de reacció visitant, novament dos minuts més tard va caure el quart, fruit d'una bona pressió de Josep Maria sobre el porter. Aquest va fallar i Pons, molt atent, va enviar l'esfèrica al fons de la xarxa. El cinquè el va signar novament Josep Maria, fent el seu 'hat-trick' particular. L'Europa treu ara dos punts al seu immediat perseguidor dins la zona noble.

Lliga · J15 · (17/12/11)

EUROPA: Pol, Torres (Carlos, 65'), Toni, Santigosa, Cuadrado, Chispas, Pons, De la Iglesia (Víctor, 45'), Josep Maria, Pablo (Dani López, 45') i Cuadri.

LA FLORESTA: Víctor (Óscar, 81'), Xavi Moku (Chechi, 65'), Rabassó (Ramón, 68'), Juanito, Ivi (Alex, 71'), Mariné, Kylian (Sáez, 68'), Foguet, Podillo i Óscar.

ÀRBITRE: Ramon Ricard Comella Gil

TARGETES: Grogues a Torres i Santigosa (Europa) i a Juanito (La Floresta).

GOLS: 1-0 (Santigosa, 47'); 2-0 (Josep Maria, 67'); 3-0 (Josep Maria, 72'); 4-0 (Pons, 74'); 5-0 (Josep Maria, 88').