PRIMERA DERROTA DEL JUVENIL A EN DEU JORNADES DE LLIGA

L'equip no ha tingut una tarda inspirada

EuropaPrimera derrota de l'Europa del 2012 per acabar la primera volta de la lliga. El Premià, ordenat i efectiu en les ocasions que ha tingut, ha fet caure el conjunt d'Angoy després de deu jornades de campionat. Els dos gols visitants s'han encaixat fruit de dos errors puntuals de l'equip i tots dos, curiosament, de forma bombejada i en precisa vaselina.

.

La primera part de l'encontre ha oferit respecte entre els dos equips. Sense ocasions clares de cara a porteria, cada conjunt ha pogut desenvolupar la seva proposta de joc sobre la gespa, només mancada cadascuna de profunditat. Al minut 26, el col•legiat ha anul•lat de forma correcta un gol del visitant Éric Llanes.

L'Europa ha tingut la seva millor opció al minut 40 quan després d'una bona triangulació, Carlos ha rebut dins l'àrea i s'ha equivocat de decisió volent marcar de vaselina. El remat, fàcil pel porter. Quan l'empat semblava el resultat clar al descans, una sortida de punys de Pol a la frontal de l'àrea ha acabat amb un refús massa curt. Éric Llanes, de vaselina, ha fet el 0-1 gairebé sobre el xiulet final. A la segona meitat, Dani López ha gaudit d'una bona ocasió per empatar al minut 51 després d'una jugada embolicada a l'àrea on ha acabat regatejant al porter i finalment xutant sobre el propi cos del dorsal 1 del Premià.

El quart d'hora posterior ha presentat un Europa precipitat en les decisions en atac i un Premià ben posicionat. Santigosa a boca de canó, ha gaudit d'una clara ocasió al minut 70. No obstant, qui ha marcat ha estat novament el Premià. Un mal servei d'una falta en camp propi per part de Vea ha propiciat que Barry s'hagi fet amb la pilota i d'una gran vaselina de llarga distància hagi fet el 0-2 al minut 81. L'Europa ho ha intentat tot fins al final, però avui no era el dia.

Lliga · J17 · (14/01/12)

EUROPA: Pol, Torres, Vea, Garriga, Cuadri (Villo, 80'), Santigosa, Pons (Marc, 70'), Pablo, Josep Maria, Dani López (De la Iglesia, 80') i Carlos.

PREMIÀ: Héctor, Ivan (Xavi Polo, 55'), David, Nico, Javi, Mati, Éric Llanes (Navarro, 77'), Barry, Luís (Segura, 55'), Oriol Martín (Pauli, 62') i Éric Galan.

ÀRBITRE: Héctor Robas Bondia