TAULES ENTRE ASPIRANTS

Ocasions i xuts al pal a banda i banda

EuropaEl duel entre dos dels màxims favorits a la lluita final per una plaça a la Divisió d'Honor ha finalitzat amb empat a un gol. En una acció desafortunada de l'Europa els riberencs s'han avançat al marcador. Poc després, però, ha arribat la diana que ha igualat un partit molt disputat i que tot i les ocasions dels equips no ha tornat a registrar moviment de gols.

.

En un partit obert i amb alternatives, Europa i Hospi han sumat un punt cadascú. S'han avançat els visitants en la primera acció determinant del partit. Dani Lledó, en una acció desafortunada a l'àrea, no ha pogut retenir entre els guants una senzilla centrada rasa. Baena no ha desaprofitat l'involuntari regal per fer el 0-1. No obstant, el porter europeista ha tingut minuts per endavant per refer-se del seu error fins arribar al punt de ser decisiu per la suma del punt del seu equip.

La proposta de joc de toc de l'Europa ha donat fruit al minut 22, quan una pilota diagonal, oberta a la frontal, l'ha engaltat Pablo tal com venia i creuant-la al segon pal, lluny de l'abast del porter, ha establert l'empat. Passada la mitja hora, l'europeista Marc ha enviat una pilota al travesser en una acció on alguns jugadors de l'equip han reclamat que la pilota havia botat dins. Des de la posició de premsa, difícil mullar-se. Abans del descans, doble i decisiva actuació de Dani Lledó, en dues accions idèntiques als minuts 40 i 43, salvant el gol riberenc en dos mà a mà contra Baena.

A la represa, primera i bona opció inicial de l'Europa en un xut contra el porter, a boca de canó, i rèplica de L'Hospitalet al minut 56 en una vaselina d'Alan des de mig camp que ha trobat resposta en un espectacular vol de Dani Lledó a l'escaire. Amb el pas dels minuts, l'Europa amb la pilota als peus i proposant i els visitants a la contra, han gaudit d'aproximacions i ocasions que no han pogut desfer les taules. La darrera clara, per L'Hospitalet, en un remat d'Alan al travesser a dos minuts per la finalització del temps reglamentari.

Lliga · J18 · (21/01/12)

EUROPA: Dani Lledó, Torres, Vea, Santigosa, Cuadri, Chispas (Villo, 80'), Pons (Carlos, 45'), Pablo, Josep Maria, Dani López (De la Iglesia, 69') i Marc.

L'HOSPITALET: Roger, Lucas, Sergio, Mario, Mañas, Alan, Pedro (Cristian, 91'), Quim, Baena (Over, 45'), Toni i Héctor.

ÀRBITRE: Joan Fàbregas Capella

TARGETES: Grogues a Santigosa (Europa) i a Lucas, Alan i Over (L'Hospitalet).

GOLS: 0-1 (Baena, 10'); 1-1 (Pablo, 22').