Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PETIT SOTRAC

L'Europa no troba la sort contra la Damm B

EuropaL'Europa no va poder retrobar-se amb la victòria a la Lliga Nacional juvenil en la seva visita d'ahir dissabte al camp del segon equip de la Damm. La victòria dels locals, que agafen aire a la taula classificatòria dins la zona baixa, suposa el tercer partit seguit sense guanyar de l'Europa. La sort no va acompanyar als jugadors escapulats durant la major part del partit.

.

Marcador

 
En una freda i plujosa tarda, el Juvenil A de l'Europa no va poder retrobar-se amb el camí de la victòria i va sortir de buit del terreny de joc de la Damm. Als escapulats els hi va costar entrar en joc al primer quart d'hora de partit, però un cop passat aquest temps, els homes d'Angoy es van ordenar clarament sobre la gespa. No obstant, la primera part va estar caracteritzada per la manca de profunditat d'un i altre equip.

Per part de l'Europa, Dani López va aconseguir un parell d'arribades però en general tots els xuts dels graciencs eren des de fora l'àra. La profunditat no va arribar en tot el primer temps. A la represa, l'Europa també va patir 15 minuts distrets. Dins aquest període, es va encaixar el primer gol. Una acció per l'esquerre de l'atac local la va culminar Caneleda amb un xut pràcticament sense angle que un defensa de l'Europa va tocar lleugerament, més que suficient per distreure Dani Lledó i fer impossible la seva aturada.

Amb el pas a defensa de tres i els diferents canvis i moviments a la banqueta, l'Europa va intentar empatar el partit, però la d'ahir no era la tarda de l'encert gracienc. Amb l'equip europeista totalment centrat en atacar, la Damm B va fer el segon del partit als darrers instants i fruit d'un contraatac. Óscar Hernando va fer una diana que va deixar la missió de puntuar totalment impossible per l'Europa.

 

Fitxa Partit

Lliga · J19 · (28/01/12)

DAMM B: Cristian, Pol, Alberto, Albert Pintor, Castellano, Aleix (Iborra, 46'), Marc (Javi Sánchez, 64'), Noguera, Jordi Sánchez (Sergio Nieto, 64'), Óscar Hernando i Caneleda.

EUROPA: Dani Lledó, Cuadrado, Torres (Marc, 59'), Toni (Garriga, 74'), Cuadri, Santigosa, Pablo, Dani López, Pons (Víctor, 59' i aquest per Chispas, 68'), Josep Maria i Villo

ÀRBITRE: David Rovira Campà

TARGETES: Grogues a Noguera i Óscar Hernando (Damm B) i a Dani López, Cuadri -dues i expulsió minut 78- i Chispas (Europa).

GOLS: 1-0 (Caneleda, 57'); 1-1 (Óscar Hernando, 89').

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Pere Bernaldo i Higinio Ballesteros

 

acidH TEB FederacioAcell