UNA MANETA HO CURA TOT!

L'Europa es retroba amb la millor versió

EuropaL'Europa ha tornat a trobar-se amb el camí de la victòria en un partit rodó i perfecte al Nou Sardenya davant un Girona B que res ha pogut fer per aturar als escapulats malgrat oferir esforç sobre la gespa. L'equip gracienc ha signat un dels millors encontres de la temporada a casa en la tarda de dissabte més freda de tot el campionat de lliga.

.

La petita ratxa de tres partits sense guanyar ha quedat oblidada a l'estadi. El Juvenil A de l'Europa segueix enganxat de ple en la lluita per l'ascens i ha recuperat el camí del triomf de forma clara i contundent davant el Girona. Abans del primer gol, l'equip d'Angoy ha avisat per partida doble. Ja al primer minut de joc, Dani López ha engaltat un cacau des de la frontal que ha obligat al porter Aitor a treure una mà providencial.

Al minut 8, altra vegada Dani López ha tingut una bona opció, aquesta vegada cara a cara amb el porter. El seu xut final, massa creuat. El premi a la insistència dels graciencs ha arribat seixanta segons més tard. Carlos ha rebut una pilota dins l'àrea i regatejant en darrera instància al porter, ha inaugurat el marcador. El segon per l'Europa, que ha realitzat un monòleg sobre la gespa, ha caigut al minut 25. Jordi Pons ha assistit perfectament a l'espai per Dani López, qui ha xutat pel pal curt sobre la sortida del porter. La mala notícia, abans d'arribar-se al descans, la lesió del propi Dani López, qui no ha pogut acabar el partit.

A la represa res ha fet variar el guió. Al minut 53, Pons, en una internada per la dreta, ha fet el 3-0. El Girona B no ha tingut temps per provar cap tipus de reacció, donat que un minut més tard, un penal sobre el propi Jordi Pons l'ha convertit el capità Santigosa en el 4-0. Fins al final, joc còmode de l'Europa i protagonisme per Santigosa, qui ha celebrat la seva convocatòria amb la selecció catalana sots'18 amb un doblet de gols. Després del penal, el capità ha jugat en punta, de fals nou, i ha acabat arrodonint la festa amb una diana al primer minut d'afegit.

Lliga · J20 · (04/02/12)

EUROPA: Pol, Torres, Garriga, Vea, Cuadrado, Chispas (Toni, 69'), Pons (Xavi, 61'), Santigosa, Carlos (Víctor, 61'), Dani López (Marc, 38') i Pablo.

GIRONA B: Aitor, Aleix, Massegu (César, 65'), Roc (Guilana, 57'), Eloi (David, 28'), Ferran, Barco, Mamadou, Oriol, Gombau (Ivan, 45') i Serramitja.

ÀRBITRE: Daniel Galera Serrano.

TARGETES: Grogues a Chispas i Dani López (Europa) i a Barco (Girona B).

GOLS: 1-0 (Carlos, 9'); 2-0 (Dani López, 25'); 3-0 (Pons, 53'); 4-0 (Santigosa -p-, 54'); 5-0 (Santigosa, 91').