ESCLAT AL DARRER MINUT!

Victòria 'in extremis' per seguir somiant

EuropaPatida victòria del juvenil escapulat a Sabadell. Davant un equip immers a la zona baixa de la lliga i ple de necessitats, els graciencs s'han vist per sota al marcador amb dos gols al primer temps. Només començar la segona part, ràpid empat per acabar decidint al darrer minut amb el segon gol particular de Santigosa. Gran capacitat de reacció gracienca.

.

El partit s'ha iniciat amb un clar domini escapulat, gaudint de diverses ocasions durant els primers minuts de joc amb Carlos i Santigosa, els quals han protagonitzat diversos mà a mà davant el porter Navarro. Per la seva banda, el Mercantil només ha creat perill a pilota aturada. Al minut 27, una falta lateral servida des de la banda dreta ha anat a parar al segon pal on Dani Lledó no ha pogut agafar-la, rematant Joan al fons de la xarxa, fent el primer gol.

Després d'aquesta diana han arribat els pitjors minuts de joc dels homes d'Angoy. Els locals han ampliat el marcador al minut 43, just abans del descans, quan una mala passada de Carlos ha estat interceptada i jugada al contraatac. A l'espai, Fran ha aprofitat per superar Lledó de xut creuat. Un cop acabat el descans, l'Europa ha tornat a posar la seva habitual defensa de tres.  Als quatre minuts, gol de Cuadri després de fer diverses parets i superar Navarro. Sense temps de reacció pels arlequinats, empat del capità Santigosa: Villo ha executat un córner des de la banda dreta i Vea ha rematat al segon pal. Navarro semblava aturar en primera instància però Santigosa s'ha fet amb el rebot, foradant la xarxa de la porteria local.

Abans de finalitzar el partit tots dos equips han pogut marcar, però en aquest cas la fortuna ha caigut a favor dels d’Angoy. De nou córner aquest cop des de banda esquerra i executat per Victor. Amb una bona entrada de Santigosa la victòria ha caigut al sarró escapulat. Amb aquest resultat els graciencs es posen tercers en solitari i es mantenen en zona de privilegi. La propera jornada no es jugarà fins el 25 de febrer on s’enfrontaran contra un Prat que encarrila tres victòries consecutives.

Lliga · J21 · (12/02/12)

MERCANTIL: Navarro, Agustí, Sergi (Dotti, 17'), Jordi, Buza (Alexis, 68'), Boada (Balboa, 68'), Jairo, Kevin (Fernando, 86'), Fran i Joan.

EUROPA: Dani Lledó, Cuadrado (Villo, 45'), Toni (Vea, 45'), Garriga, Cuadri, Chispas, Carlos, Pablo (De la Iglesia, 72'), Víctor, Santigosa i Josep Maria.

ÀRBITRE: Juan Mesones González.

TARGETES: Grogues a Kevin, Alexis, Fran i Rosel (Mercantil) i a Cuadri, Chispas, Santigosa i Pablo (Europa).

GOLS: 1-0 (Joan, 27'); 2-0 (Fran, 43'); 2-1 (Cuadri, 49'); 2-2 (Santigosa, 52'); 2-3 (Santigosa, 89').