Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SANT POL !!!

L'Europa treu petroli d'un matiner gol

EuropaPatit duel el que ha acabat guanyant l'Europa al Nou Sardenya davant el Prat. L'equip escapulat s'ha trobat amb un matiner penal a favor que li ha servit per fer l'única diana d'un encontre on l'aspecte més destacat és l'obtenció de la victòria davant un molt meritori rival potablava que ha posat a prova constantment al porter escapulat Pol.

.

Marcador

 
Unes mans dins l'àrea del jugador exescapulat Lópes, amb només dos minuts de joc disputats, s'han convertit en una targeta groga i el corresponent penal. La pena màxima no l'ha desaprofitat Dani López, qui ha transformat l'única diana de l'encontre. A partir d'aquí, el joc ha mostrat poca consistència per tots dos cantonts, amb un Prat que ha anat de menys a més una vegada recuperat del primer cop moral.

Passat el quart d'hora de joc, un jugador s'ha convertit en protagonista per sobre de la resta en la tarda d'avui: el porter Pol. Les seves intervencions al llarg de l'encontre han resultat providencials per l'equip europeista. La primera d'elles, en un cara a cara de Criado on Pol ha refusat el perill amb els peus. A set minuts pel descans, una estirada a l'esquerra de la porteria ha resultat també decisiva per desviar a córner un fort xut llunyà de Mauri. A la represa, mateixa tònica de partit. El Prat, a estones, ha insistit buscant l'empat davant un Europa que, en ritme de joc i possessió, no ha tingut la seva tarda més inspirada. Al minut 74, un error defensiu ha acabat deixant sol a Criado, qui ha xutat massa creuat en un remat que semblava anar clarament a gol.

Al tercer minut d'afegit del partit ha tornat a aparèixer la figura de Pol. El porter gracienc ha refusat amb el cos un cara a cara d'Ángel, evitant un empat que, per mèrits, era just pel Prat. No obstant, no descobrirem la sopa d'all afirmant que el futbol té aquestes coses, que de vegades també guanyes sense fer més bon partit que el rival. L'Europa, en estat de gràcia, ha trobat la recompensa que li ha faltat en altres duels anteriors on potser s'havia deixat punts pel camí. El conjunt dirigit per Angoy segueix ferm a la part noble de la taula.

 

Fitxa Partit

Lliga · J22 · (25/02/12)

EUROPA: Pol, Freixi, Toni (De la Iglesia, 65'), Vea, Cuadrado, Chispas, Marc (Villo, 74'), Víctor (Pablo (45'), Dani López (Pons, 45'), Santigosa i Josep Maria.

PRAT: Guille, Piti (Valle, 45'), Carlos, Ángel, Lópes (Adri, 32'), Juanda, Mauri, Segura, Criado, Manuel (Moncusí, 82') i Serna.

ÀRBITRE: Francisco Mur Romeo.

TARGETES: Grogues a Chispas, Dani López i Villo (Europa) i a Piti, Ángel, Lópes, Mauri, Criado, Manuel i Valle (Prat). Vermella directa a l'entrenador Josep Tort (Prat).

GOLS: 1-0 (Dani López -p-, 2').

 

Imatges del partit

 

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

acidH TEB FederacioAcell