L'EUROPA JUGA UN MAL PARTIT AMB MARCADOR ENGANYÓS

El líder no perdona

EuropaA la primera volta l'Europa va jugar cara a cara al Barça i li va sortir bé l'aposta (amb tres defenses darrere). En partit jugat dissabte a la Ciutat Esportiva l'equip escapulat va oferir el mateix bon plantejament, però en aquesta ocasió el risc dels espais va fer caure la creu de la moneda. El Barcelona B no va perdonar però va gaudir d'un marcador massa abultat.

.

Els graciencs van iniciar el partit amb l’objectiu de treure un bon resultat davant el líder, però es van trobar des d’un inici uns blaugranes molt ben plantats. El partit es trobava sense un clar dominador de la pilota, on els graciencs intentaven tancar al rival a camp contrari. El primer gol del partit es va produir al minut 19 després d’un córner que els locals no van rematar, obrint novament a banda i centrant per a que Costa fes el gol des de la frontal. Els graciencs no es van donar per vençuts i van anar a pel partit, però el segon gol va arribar al minut 42, un moment clau de l'encontre, fruit d'una gran triangulació dins l’àrea culminada per Ebwelle. Els escapulats van disposar d’una de les poques ocasions en el darrer minut, mitjançant un córner que Santigosa no va poder aprofitar.

L’equip dirigit per Angoy va sortir a la segona part amb ganes de recuperar la possessió de la pilota i així ho van demostrar els jugadors. La segona part es va iniciar amb molt bones idees però poc encert. Els controls i les passades no acabaven de ser bones. Així les coses, en una falta lateral i un posterior mal rebuig de Cuadri, el Barça ampliava el resultat. Cada cop es veia un Europa més cansat i amb poques idees que no acabava d’arribar a fer perill. El quart gol del partit va venir en una jugada per banda dreta dels blaugrana que fins a tres cops va aturar les accions del Barça però que mitjançant un rebuig es va quedar a peus de Munir, qui no va fallar.

Per arrodonir el partit una nova jugada per banda dreta dels blaugrana, fent passada de la mort per a que Huertas fes el cinquè. En línees generals l’Europa va perdre el domini de la pilota i tot i voler jugar cara a cara amb el líder, no va tenir un bon dia. Tal com ja passa contra el primer equip del Barça, als rivals se’ls hi fa molt llarg el partit si, com és el cas, cal anar constantment darrere la pilota.

Lliga · J23 · (03/03/12)

BARCELONA B: Suárez, Godswill, Costa (Lucas, 81'), Riera, Quintilla, Pau, Adama (Iloie, 84'), Simón (Huertas, 70'), Ebwelle (Iu, 79'), Ortega i Munir.

EUROPA: Dani Lledó, Torres (Villo, 45'), Garriga (Freixi, 58'), Vea, Cuadri, Chispas (Josep Maria, 67'), Pons (Víctor, 45'), Pablo, Santigosa, Dani López i Marc.

ÀRBITRE: Carlos Rodríguez Enrique.

TARGETES: Grogues a Simón (Barcelona B) i Freixi (Europa).

GOLS: 1-0 (Costa, 19'); 2-0 (Ebwelle, 42'); 3-0 (Adama, 55'); 4-0 (Munir, 77'); 5-0 (Huertas, 84').