PAS DE GEGANT!

Triomf a casa contra el gran favorit

EuropaPartit d'alçada i molt disputat el que s'ha jugat aquesta tarda al Nou Sardenya entre els dos principals candidats a l'ascens. L'Europa ha guanyat la batalla de la segona volta i s'ha imposat a un Gavà competitiu i lluitador que no s'ha rendit en cap moment. L'average, empatat en l'aspecte particular. La diferència entre els dos conjunts a la taula, retallada.

.

Al primer temps, l'Europa ha portat clarament el ritme del partit, buidant-se a fons i pressionant la sortida de pilota del seu rival. Al minut 23 de joc s'ha obert el marcador. En una jugada d'atac per banda, l'Europa ha col·locat la pilota a l'àrea petita on Josep Maria, en segona instància, ha resolt la jugada dins un bosc de cames. A la mitja hora, Torres ha tingut opció d'ampliar diferències, però el seu remat, sol al segon pal, no ha trobat porteria.

Acte seguit el porter Pol ha resultat providencial en un mà a mà del visitant Sergio. Novament per l'Europa, Carlos ha gaudit d'una gran ocasió al minut 35 després d'una gran jugada col·lectiva. La darrera opció del primer temps, a les botes visitants i novament a càrrec de Sergio, qui s'ha internat a l'àrea xutant massa creuat. A la represa, el Gavà ha sortit amb força a buscar l'empat i l'ha aconseguit al minut 58. Un cara a cara de Masuet amb el porter gracienc s'ha resolt amb una primera acció encertada de Pol, desviant la rematada, però veient la defensa gracienca com Sergio s'ha avançat a tothom i, a porta buida sota pressió rival, s'ha anticipat rematat de cap.

L'equip blaugrana ha tingut una bona opció al minut 62 amb un cara a cara de Masuet que ha sortit desviat. Després de superar l'Europa els minuts de més complicació del partit, Josep Maria ha enviat un remat al pal dins l'àrea petita per tornar a esperonar els graciencs. El premi als graciencs ha arribat al minut 76, quan De la Iglesia s'ha avançat a tothom i rematant en planxa de cap ha superat la sortida de punys del porter. La pilota ha entrat plorant a la porteria però s'ha convertit en un 2-1 que fa que l'equip de Jesús Angoy faci un pas de gegant camí de l'ascens.

Lliga · J24 · (10/03/12)

EUROPA: Pol, Torres, Vea, Santigosa, Cuadri, Chispas (Garriga, 73'), Marc, Pablo, Josep Maria (Villo, 73'), Dani López (De la Iglesia, 67') i Carlos (Pons, 81').

GAVÀ: Pacheco, Mulero (Pol, 57'), Ruben, Alberto, Èric, Àlex (Javi, 81'), Masuet, Guille, Sergio, Aitor (Julian, 74') i Tremiño.

ÀRBITRE: Ruben Mancera Antón.

TARGETES: Grogues a Tremiño, Javi i Pol (Gavà).

GOLS: 1-0 (Josep Maria, 23'); 1-1 (Sergio, 58'); 2-1 (De la Iglesia, 76').