TRES GOLS NO SÓN SUFICIENTS

Set dianes en el derbi contra l'Espanyol

EuropaAquest diumenge al matí els jugadors dirigits per Angoy han visitat un camp sempre complicat. El partit contra l’Espanyol B ha mostrat molts gols i dos grans equips que volien, més que tres punts, mostrar les seves credencials i seguir en les posicions altes de la classificació. L'Europa s'ha avançat al marcador però després ha anat sempre a remolc.

.

El partit s'iniciava amb la tornada del capità Santigosa després d’haver disputat dos partits complerts amb la selecció i amb la desgraciada noticia que Chispas no podia participar en el partit per unes molèsties en l’escalfament. Amb el xiulet inicial eren els blanc-i-blaus els que portaven el pes del partit. Durant els primers minuts una bona pressió de l’Europa feia que el joc del rival fos molt vertical i plàcid pels centrals. Poc a poc es recuperava una mica la possessió de la pilota. El primer gol del partit arribava al minut 26 de partit amb una jugada iniciada per Marc a la banda dreta. El jugador gracienc centrava una pilota que en primera instància no va poder agafar Dani López, però que gràcies a una bona disputa de Josep Maria vers el central i una badada del porter va acabar a la xarxa.

L’Espanyol no s'arrugava en cap moment i va incrementar la seva verticalitat, tant va ser així que en el minut 30 una passada entre Vea i Cuadri acabava forçant penal de Cuadri. L’empat el va transformar Mamadou amb un tir ajustat al pal dret de Dani Lledó que poc va poder fer. Sis minuts més tard i per mitjà d’un corner des de la banda esquerra, l’Espanyol es posava per davant en el marcador. Dani Lledó va errar en la sortida i un cop pentinada la pilota José Manuel es va avançar a Freixi.

La segona part s'iniciava amb un Espanyol molt més tancat i esperant la sortida al contraatac. Per la seva part els graciencs necessitaven avançar les seves línees i així ho van fer. Es va disposar de diverses ocasions però van ser els blanc-i-blaus els que van ampliar el marcador. Els jugadors escapulats no baixaven els braços volent demostrar que volien els tres punts. Cuadri es va refer del penal comès amb un gran gol de córner directe. Al partit li faltava més intensitat i l’Europa ho intentava amb possessions més llargues que a l’inici del partit i amb molta amplitud. Per desgracia  l’Espanyol va tornar a ampliar el marcador després d’una gran jugada de Moises que per banda dreta es va anar de fins a tres jugadors graciencs dins l’àrea per marcar el 4-2. La reacció va arribar en només dos minuts amb una bona jugada que Victor va acabar posant per sobre de Pereira amb una vaselina.Amb pocs minuts de marge, l'empat no va acabar d'arribar.

Lliga · J25 · (18/03/12)

ESPANYOL B: Joel, Sergi, José Manuel, Hernández, Gómez, Salinas (Pau, 79'), Fortia, Mamadou (Navarro, 89'), Moisés i Robert (Javi, 61').

EUROPA: Dani Lledó, Freixi, Torres (Víctor, 58'), Vea, Cuadri, Santigosa, Marc, De la Iglesia, Dani López, Pablo (Carlos, 58') i Josep Maria.

ÀRBITRE: José Emilio Sánchez Aparicio.

TARGETES: Grogues a Gómez i el segon entrenador Igor Laballen (Espanyol B) i a Cuadri, Torres, De la Iglesia i Dani López (Europa).

GOLS: 0-1 (Josep Maria, 25'); 1-1 (Mamadou -p-, 31'); 2-1 (José Manuel, 36'); 3-1 (Salinas, 55'); 3-2 (Cuadri, 57'); 4-2 (Moisés, 86'); 4-3 (Víctor, 88').