DIFÍCIL D'EXPLICAR

El Jàbac capgira un 1-3 en deu minuts

EuropaDura derrota la que va encaixar a Terrassa el Juvenil A de l'Europa, que ja no depèn només dels seus partits per pujar a Divisió d'Honor després d'una petita sèrie de mals resultats amb punts escapulats als darrers minuts. En aquesta ocasió, d'una forma gairebé incomprensible. D'un 1-3 favorable al minut 80 es va pasar a una derrota per 4-3 a un minut pel final.

.

Difícil context classificatori de l'Europa en les darreres setmanes. Contra el Jàbac, el partit va començar de la millor manera possible. Un penal per mans dins l'àrea el va transformar el capità Santigosa en el 0-1 quan el rellotge marcava només cinc minuts de joc. L'Europa seguia ferm al camp i al minut 22 una assistència de Dani López va habilitar Carlos per fer el 0-2, resultat amb què es va arribar al descans del partit. El Jàbac, tot i no trobar porteria, també va causar perill en un parell de bones accions.

A l'inici de la represa Vea es va lesionar. Va ser el primer de tot un seguit de contratemps per l'Europa que van acabar, malauradament, amb un guió de cine perfecte pels egarencs. Malgrat fer Carlos el 0-3 en una nova arribada de l'Europa, Al minut 67, el local Xavier va aprofitar la centrada d'una falta lateral per fer el primer del seu equip i del seu 'hat-trick' particular. Amb 1-3 i ja sobre el minut 80, un penal inexistent -reconegut fins i tot per l'entrenador del Jàbac- va posar l'equip local dins el partit. Xavier va transformar la pena màxima retallant distàncies.

Amb insistència sobre l'àrea escapulada, el propi Xavier va arrodonir el seu protagonisme fent l'empat a tres minuts pel final del temps reglamentari. L'ànim i empenta dels locals i la dinàmica que estaven agafant els darrers instants de partit i el marcador va donar ales al Jàbac, que va veure com el premi gros queia del seu cantó amb un nou gol, a un minut del final, obra de Francesc. La derrota complica les opcions escapulades d'aconseguir el seu somni.

Lliga · J27 · (31/03/12)

JÀBAC: Adrian, Dani (Ángel Gil, 51'), Jonathan, Ivan, Alejandro, Josep, Ángel Ejarque, Yeray (Albert, 66'), Ruy (Óscar, 60'), Xavi i José Javier (Francesc, 60').

EUROPA: Pol, Freixi, Vea (Chispas, 45'), Garriga, Cuadri, Santigosa, Marc, De la Iglesia, Josep Maria (Pablo, 85'), Dani López (Villo, 71') i Carlos (Víctor, 59').

ÀRBITRE: Ruben Ávalos Barrera.

TARGETES: Grogues a Josep, Francesc i Ruy (Jàbac) i a De la Iglesia, Josep Maria i Chispas (Europa).

GOLS: 0-1 (Santigosa, 5'); 0-2 (Carlos, 22'); 0-3 (Carlos, 58'); 1-3 (Xavier, 67'); 2-3 (Xavier -p-, 80'); 3-3 (Xavier, 87'); 4-3 (Francesc, 89').