Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TAULES A MOLLET

L'Europa no pot retrobar-se amb el triomf

EuropaEl Juvenil A de l'Europa no va poder aconseguir la victòria al camp del Mollet, d'on va marxar amb un punt. Els locals es van avançar al marcador però el conjunt escapulat va aconseguir l'empat instants abans d'arribar-se al descans. A la represa, partit obert i descontrolat, d'anada i tornada a cada meitat de camp i que, no obstant, no va deixar nou registre de gols.

.

Marcador

 
El partit s’iniciava amb molta intensitat i amb joc directe del Mollet, que en la primera jugada del partit va poder treure un corner. A la sortida del mateix, els escapulats van demostrar que la seva intenció era dominar la possessió. Durant els primers vint minuts de joc es va poder veure un Europa amb iniciativa i fent ample el terreny de joc. Marc i sobretot Villo creaven perill quan arribava la pilota a la seva zona. Però quan millor estava el partit pels graciencs va arribar un cop fred.

El Mollet s’avançava a partir d’un servei de banda on, després d’una aturada de Pol, la pilota va ser aprofitada per Font, que dins l’àrea de meta va rematar de cap fent el primer gol del partit. El partit va viure uns minuts de neguits i els graciencs no tenien clares les idees, amb un ritme més baix de joc i poca velocitat de pilota eren massa previsibles. Tot i així, abans d’arribar al descans els graciencs van poder empatar el partit. Santigosa va executar amb molta picardia una falta directa des del mig del camp, veient el porter molt avançat. La pilota va picar al travesser, però Josep Maria, creient en la jugada, va poder anticipar-se al tall del defensor i caient al terra va poder marcar el gol de l’empat.

La segona part va ser molt diferent. Amb el pas dels minuts i com cap dels dos equips es conformava amb el resultat es va veure un partit molt obert i amb poc control. Les anades i tornades eren continues. Les millors ocasions van venir de mans de Dani López i Ilya, que van disposar d’un mà a mà contra Guille. Per la seva part el Mollet intentava aprofitar les contres i algunes faltes laterals. Finalment el partit acabaria repartit un punt per cada equip i sense deixar contents a cap d’ells.

 

Fitxa Partit

Lliga · J29 · (21/04/12)

MOLLET: Guille, Bassas, Serra, Torrecillas, Javi (Jordi, 55'), Luque, Adrián (Codina, 83'), Edgar (Arroyo, 76'), Alexey (Caros, 65'), Beltran i Font.

EUROPA: Pol,  Torres, Toni (Cuadrado, 73'), Santigosa, Cuadri, Chispas, Marc (Pons, 68'), Víctor (Dani López, 68'), Josep Maria, De la Iglesia i Villo (Ilya, 75').

ÀRBITRE: Edgar Carmona Martínez.

TARGETES: Grogues a Alexey i Edgar (Mollet).

GOLS: 1-0 (Font, 24'); 1-1 (Josep Maria, 44').


Imatges del partit

 

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

acidH TEB FederacioAcell