NOU PARTIT NO REMATAT

El retrobament amb el triomf no arriba

EuropaEl Juvenil A gracienc va sumar dissabte a la tarda el seu cinquè partit consecutiu sense sumar la victòria. A l'estadi, l'equip escapulat va ensopegar contra el fins ahir cuer de la categoria després de jugar més d'una meitat amb un home més. No rematar el marcador d'1-0 aconseguit al primer temps va ser clau per entendre el desenllaç final.

.

El partit es va iniciar amb un Europa dominador en el centre del camp i amb ganes de portar el pes del partit. La primera part va mostrar que l’equip disposava de la pilota però no acabava de fer mal a la porteria de Joan. En el minut 37 una bona passada de Santigosa va ser aprofitada molt bé per Dani López, qui va superar tota la defensa i en un mà a mà contra el porter, aquest va fer falta sobre Dani López.  Penal i expulsió. El penal el va transformar Josep Maria, qui va enganyar totalment al porter suplent Joaquim.

La resta de la primera part no va comportar gaires ocasions clares de joc, els graciencs necessitaven molta més velocitat i amplitud en el seu joc. La segona part va donar encara més la possessió de la pilota als jugadors dirigits per Angoy. El Calella volia buscar les contres i esperava als graciencs en el mig del camp. Per la seva banda, amb criteri els escapulats tocaven tranquils esperant que es generessin els espais per després aprofitar-los. L’Europa anava arribant poc a poc, però les seves passades molt directes a la segon línea i els extrems no acabaven en gol. Per la seva banda, el Calella anava arribant a l'àrea mitjançant contraatacs que no van posar en gaire risc a Dani Lledó.

Arribava el minut 84 quan després d’un servei de banda del Calella, Vea refusa fora de l’àrea. Amb la pressió, els visitants van penjar la pilota cap a Pau, qui va controlar d'esquenes a porteria. En el moment de girar-se, Santigosa va fer falta a la frontal. El propi Pau va servir la falta que aconseguia empatar el partit. És a partir d’aquest moment que els escapulats van voler accelerar el seu joc i disposar de bones arribades. Pons i Dani López a passades de Carlos no van poder aprofitar les seves oportunitats i finalment el marcador no es va tornar a moure.

Lliga · J30 · (28/04/12)

EUROPA: Dani Lledó, Torres, Vea, Chispas (Ilya, 72'), Cuadrado, Santigosa, Marc (Pons, 68'), Víctor, Josep Maria, Dani López i Villo (Carlos, 68').

CALELLA: Joan, Edgar, Pol Almellones (Pau, 55'), Nil, Marc, Pol Gómez (Alex, 55'), Mateo, Santiago, Héctor (Joaquim, 37'), Ibu i Hamza.

ÀRBITRE: Roger Sales Font.

TARGETES: Grogues a Josep Maria, Marc i Torres (Europa) i a Pol Gómez, Ibu i Álex (Calella). Vermella directa a Joan -minut 37- (Calella).

GOLS: 1-0 (Josep Maria -p-, 37'); 1-1 (Pau, 84').