Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA VICTÒRIA NO RETORNA

La mala ratxa de resultats s'allarga

EuropaContrast de ratxes el que es va viure ahir a Can Peixauet. La Gramenet, que intenta assegurar-se l'objectiu de la permanència en aquest tram final de campionat va sumar la cinquena victòria seguida. Per contra, l'Europa suma la seva pitjor ratxa negativa de tot el curs esportiu. Sense objectius per dalt ni per baix, la lliga s'està fent a aquestes alçades molt llarga.

.

Marcador

 
El partit s’iniciava amb una bona pressió de la Gramenet. Per la seva banda i durant 10 minuts els graciencs dominaven el ritme del partit. Amb el pas dels minuts es van començar a estirar els jugadors locals i van buscar una victòria que els hi servís per la permanència. Poc a poc el ritme de la pilota va ser més baix i només amb pilotes obertes a Villo i Pons es donava profunditat al joc. La Grama arribava tímidament però amb molta constància, degut en gran part a les errades de passades entre línees.

Només una tímida rematada de Josep Maria va produir neguit en la portaria de Manuel. A la segona part els escapulats van tirar a dalt i van anar a buscar el partit. En tant sols quatre minuts es va disposar de dues arribades de Josep Maria que donaven una mica d’aire a l’equip. Però no va ser així, les jugades anaven d’un costat a l’altre i ningú aconseguia dominar el joc. No obstant, les millors ocasions arribaven per part de la Grama. En una falta lateral a prop de línea de fons, Paredes va buscar un tir directe que va topar amb la barrera. El refús va anar a parar novament als peus de Paredes que va tirar al primer pal i va superar a Pol.

El conjunt gracienc no acabava de recuperar el bon joc que ha anat demostrant al llarg de tres quartes parts de la temporada. En aquestes alçades de temporada i sense cap objectiu sembla que als graciencs se’ls fa molt llargs els partits. No obstant, encara resten jornades durant tot el mes de maig i la missió europeista passa per acabar la lliga el més a dalt possible.

 

Fitxa Partit

Lliga · J31 · (05/05/12)

GRAMENET: Manuel, Ruben, Márquez, Jabel, Guillem, Adrian, Borja (Alex Campos, 75'), Paredes (Antonio, 85'), Eduardo, Xavi (Esteve, 70') i Angel (Ahmed, 77').

EUROPA: Pol, Cuadrado, Vea, Garriga (Torres, 45'), Cuadri, Chispas, Pons, De la Iglesia, Josep Maria (Carlos, 67'), Dani López (Víctor, 45') i Villo (Ilia, 61').

ÀRBITRE: Israel Simón del Pino

TARGETES: Groga a Jabel (Gramenet) i a Dani López, De la Iglesia i Cuadri (Europa)

GOLS: 1-0 (Paredes, 59').


Imatges del partit

 

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

acidH TEB FederacioAcell