Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL FINAL DE LLIGA COSTA PAIR

El Juvenil A encadena derrotes

EuropaEl final de la temporada és el millor que, ara mateix, li pot passar al Juvenil A de l'Europa. Sense aspiracions esportives ni per pujar ni per patir per sota, la dinàmica de l'equip en les darreres jornades és de sumar derrota rere derrota després d'haver buidat tot el gas del curs. L'equip està patint la pitjor ratxa de resultats negatius de tota la temporada.

.

Marcador

 
La jornada va començar girada donada la baixa de Dani Lledó per malaltia i la reserva per precaució d’alguns jugadors. El partit s’iniciava amb domini gracienc però amb falta de profunditat. Només tres ocasions llunyanes van intentar obrir el partit per la banda escapulada. Per la seva part la Floresta amb la cerca d’un joc molt directe i amb continues interrupcions per trencar el partit no portava gaire perill a la porteria defensada per Joan.

La primera part hagués passat a la història sense incidències fins que justa abans d’arribar al descans, una internada per banda dreta va acabar en una pèrdua de pilota per part gracienca. Victor en tasques defensives va entrar per darrera però no va arribar a tocar la pilota i va realitzar una falta que va comportar la seva expulsió.En  iniciar-se la segona part el domini del joc continuava sent de l’equip gracienc, que cada cop veia que la Floresta s’apropava a per les pilotes en llarg i un inici de pressió.

Poc a poc el seu joc directe anava fent forat i en una de les excursions per banda dreta va arribar el primer gol. Els locals van arribar fins a línia de fons i amb una centrada a banda contraria van aconseguir obrir el marcador. Els graciencs van creure en les seves ocasions però diverses opcions creades per Marc no van donar el gol de l’empat. Finalment una falta lateral es va convertir en un gol directe. Un jugador va tapar la visibilitat de Joan, qui es va trobar a sobre el segon gol.

 

Fitxa Partit

Lliga · J32 · (12/05/12)

LA FLORESTA: Víctor (Óscar, 45'), Silviu, Aleix, Jony, Adrià, Víctor Rabaso, Omar (Chechi, 81'), Kylian, Moku (Chino, 64'), Manel (Padillo, 72') i Dani (Foguet, 72').

EUROPA: Joan, Torres (Freixi, 59'), Vea (Toni, 87'), Garriga (Jordi Pons, 75'), Cuadri, Pablo, Marc, De la Iglesia, Ylia, Víctor i Villo (Santigosa, 59').

ÀRBITRE: David Jorge Conejo Rodríguez

TARGETES: Groga a Kylian, Manel i Silviu (La Floresta) i a Freixi (Europa). Vermella directa a Víctor -minut 45- (Europa).

GOLS: 1-0 (Chino,69'); 2-0 (Foguet, 79').


acidH TEB FederacioAcell