Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

COMIAT A CASA: NOVA DERROTA

El Juvenil A fa nou setmanes que no guanya

EuropaAgre final de temporada a casa i a fora del Juvenil A. Dins l'equip escapulat, molts jugadors completen la seva fase al futbol formatiu abans de donar el salt a sènior i volien tancar carpeta amb triomf. La plantilla no va poder acomiadar la lliga a l'estadi amb victòria. L'equip va tornar a ensopegar per tercer partit seguit. El Juvenil suma ja nou setmanes sense tastar cap victòria.

.

Marcador

 
El partit s’iniciava de la pitjor manera: un mal control de Vea en els primers minuts del partit feia que Ezequiel pogués robar una pilota a pocs metres de l’àrea. Dani Lledó poc va poder fer amb la seva estirada i es trencava el partit en el minut dos. Els escapulats no van baixar els braços i van fer el que semblava més difícil per la dinàmica que porten els darrers partits: reaccionar. Els jugadors dirigits per Angoy van treure les ganes i la il•lusió. Amb això i les bones arribades per les bandes van creure en la remuntada.

En tant sols dos minuts després del gol inicial, Carlos amb un xut i Marc amb una excel·lent xilena van posar emoció. No obstant, el gol va trigar uns minuts més; Josep Maria va rematar al fons de la xarxa un córner que havia tret Dani López. La primer part va acabar amb una jugada reclamada pels escapulats per unes mans clares a al frontal de l’àrea, però el col·legiat va xiular el final del parcial del partit. Només passaven cinc minuts de la represa quan un servei de porteria va acabar en falta per una empenta en el salt per fer-se la pilota. Aquesta falta va ser aprofitada per Angel, que es va anticipar a Dani Lledó en una sortida desafortunada que va acabar en gol.

Novament els graciencs es veien per darrera en el marcador, però amb menys temps per davant van començar els nervis i l'equip tenia menys clares les idees. Unes mans dins l’àrea del Figueres no les va veure el col•legiat i va acabar de posar els nervis als jugadors de l’Europa que veien complicat treure un resultat positiu una setmana més.

 

Fitxa Partit

Lliga · J33 · (20/05/12)

EUROPA: Dani Lledó, Torres, Vea (Toni, 81'), Santigosa, Cuadri (Garriga, 81'), Chispas, Marc, Pablo, Josep Maria (Pons, 57'), Dani López (De la Iglesia, 57') i Carlos.

FIGUERES: Ricard, Lanzas, Torres, Aleix, Panaque (Miguel, 65'), Damià, Capel, Angel, Ezequiel (Walter, 7' i aquest per Àlex, 45'), Marçal i Ruedas (Eric, 71').

ÀRBITRE: Juan Ramon Rodríguez Abadal

TARGETES: Grogues Torres, Cuadri, Dani López, Marc, Vea i Santigosa (Europa) a i a Marçal i Lanzas (Figueres).

GOLS: 0-1 (Ezequiel, 2'); 1-1 (Josep Maria, 21'); 1-2 (Angel, 50').

 

Imatges del partit

 Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

acidH TEB FederacioAcell