Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PUNT I FINAL

S'acaba la lliga a la Nacional juvenil

EuropaTot arriba al seu final i també les temporades de futbol. El Juvenil A tanca l'exercici 11/12 amb una nova derrota enmig d'un tram final sense objectius un cop perdudes les possibiltiats d'ascens. L'equip, en zona de ningú en la disposició final de la taula, ja pensa en l'any vinent. En el darrer partit a Premià, cap dels dos equips s'ha jugat més que el propi honor.

.

Marcador

 
Al llarg de la primera part el domini del joc va ser molt igualat. El Premià buscava un joc molt directe, intentant sobretot arribar per les bandes. Pel seu cantó i com ja ens té acostumats, el conjunt escapulat volia dominar amb un joc de toc el partit. Als graciencs els va costar entrar en joc però poc a poc es van anar imposant. Tot i així poques van ser les ocasions a la primera part on només es poden destacar un parell per cada equip.

Abans que el col•legiat xiules el descans, Vea es va avançar per part de l’Europa mitjançant una jugada de córner. A la represa el conjunt dirigit per Angoy va realitzar fins a tres canvis amb l’objectiu de disposar de més ritme de joc i profunditat. I així va ser, els graciencs van començar a dominar clarament el joc i van disposar de fins a tres ocasions clares per part de Dani López, Ilya i Josep Maria. Quan tot semblava indicar que arribaria el gol de la tranquil•litat, el Premià va aprofitar una bona arribada per la seva banda dreta amb la pujada del lateral. Aquest va fer una centrada que va aturar a la línea de gol Vea, però Izar va arribar per des de darrere i va empatar.

Tant sols quatre minuts més tard, una nova jugada, aquesta per banda esquerra del Premià, va acabar amb el segon gol local. La passada en profunditat va superar a Freixi i amb una bona centrada va trobar a Eric. Pol no va poder fer res. Amb aquesta nova derrota el conjunt escapulat tanca la lliga. Tot i la ratxa negativa de les darreres jornades l’Europa ha quedat 7è a la classificació.

 

Fitxa Partit

Lliga · J34 · (26/05/12)

PREMIÀ: Héctor, Mateo (Jayro, 88'), David, Xavi (Àlex, 69'), Morales, Oriol (Izar, 69'), Enric, Barry, Lluís, Pauli (Ivan, 56') i Maverick (Galan, 56').

EUROPA: Pol, Freixi, Vea, Garriga, Cuadrado, Chispas (Santigosa, 45'), Pons, De la Iglesia (Pablo, 59'), Ilya, Víctor (Dani López, 45') i Marc (Josep Maria, 45')..

ÀRBITRE: Nicolás Horna Díaz

TARGETES: Grogues a Àlex (Premià) i a Santigosa i Dani López (Europa).

GOLS: 0-1 (Vea, 44'); 1-1 (Izar, 73'); 2-1 (Eric, 77').

 

Imatges del partit

 Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

acidH TEB FederacioAcell