Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

INICI AMB DERROTA

Una crònica de Gregorio Nieto

El Juvenil A no pot sumar en l'estrena

 Europa

Un penal aturat pel porter local David al minut 81 de partit ha deixat sense puntuar el conjunt de Jesús Angoy. L'equip gracienc ha merescut més, per joc desplegat, en la seva estrena del campionat de Lliga Nacional, a domicili, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià

.

Espanyol B 1 - Europa 0

Al primer temps el públic ha gaudit d’un gran futbol. Dos equips que volien la pilota, per terra, i tocant-la amb molt criteri. Al principi no hi havia un clar dominador. L’Espanyol només ha arribat a pilota parada i la pressió escapulada era asfixiant. Al 21’, Jona ha recollit un mal refús de la defensa, xutant al pal, però la réplica escapulada no s'ha fet esperar: una gran apertura d’Igualador a la banda per Éric, que ha guanyat la línia de fons, fent la passada enrera on Josa ha connectat un potent xut que el porter blanc-i-blau ha desviat a córner.
 
A la mitja hora, ocasió local, sortint Guillem a peus d'Éric Gràcia -qui li ha deixat la targeta de visita-. L'arbitratge ha escombrat cap a casa i permetia un grau més de duresa blanc-i-blava. Al minut 44, l'opció local més clara: Pablo va creurar tot el camp per plantar-se sol davant el porter escapulat, qui ha resolt el problema amb els peus.A la represa, els locals han sortit forts, però el primer remat a porta ha estat gracienc: De la Iglesia al minut 52, sense conseqüències.
 
Un minut més tard d'aquesta acció, Draman s'ha internat a l'àrea i ha tocat enrere per a que Éric Gràcia posés a prova a Guillem. El porter ha refusat en primera instància però el propi Draman ha acabat fent el gol de la victòria local. Amb l'Europa decidit a anar pel partit, Enric ha fet penal a la sortida d'un servei de banda. El capità gracienc ha xutat fort a la dreta, però el local David, prodigiós, ha refusat el xut a servei de cantonada. L'Europa, tot i desaprofitar l'acció, ha insistit fins al final sense premi.

 

Fitxa Partit

ESPANYOL B 1 - EUROPA 0
Lliga · Jornada 1 · (02/09/12
)

ESPANYOL B: David, Joel, Belana, Maxi (Iago, 78'), Pablo, Victor (Isaac, 64’), Jona, Moisés, Draman (Patrick, 64’), Eric Gràcia i Enric (Alfred, 85’).

EUROPA: Guillem Nieto, Ignasi (Xavi Andújar, 71’), Pau, Dani, Vernet (Adri, 71’), Guillem Josa, Marc, Roger (De la Iglesia, 46’), Igualador, Eric i Ferran (Nil, 46’).

ÀRBITRE: Carlos Ferrero Mansilla.

TARGETES: Grogues a Victor, Enric, Iagoi Moisés (Espanyol B) i a Ignasi , Xavi Andújar i el tècnic Jesús Angoy (Europa).

GOLS: 1-0 (Draman, 53’).


Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa
 

Fotos: Alfred Ricart

acidH TEB FederacioAcell