Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

A CASA TAMPOC CAU EL TRIOMF

Una crònica de Gregorio Nieto

El Juvenil A no pot sumar en l'estrena

 Europa

Amb un gol transformat a cada meitat, el Mollet va marxar amb els punts del Nou Sardenya en la jornada número 2, la de l'estrena dels escapulats davant el seu públic. El conjunt gracienc no ha pogut sumar encara cap punt - ni marcar cap gol- en aquest inici de campionat, ni a domicili ni a casa

.

Europa 0 - Mollet 2

Durant els primers quaranta-cinc minuts el domini va ser altern. El primer remat va arribar al minut 2, però Nil va xutar fluix a les mans del porter. Els visitants, de mica en mica es feien amb el control del centre del camp i no dubtaven de provar el xut des de qualsevol posició. Ho intentaren Victor, Guillermo i Jordi Camí en els minuts 11, 12 i 14 respectivament. Amb un futbol simple aconseguien tallar les elaboracions escapulades i s’ananaven directes cap a l’àrea. Cap el minut 20 els locals començaven a tenir certes opcions, com la d’Adri amb un fort xut ras a la sortida d’un còrner al 21’, o com la de Vernet en una jugada d’estratègia que va disparar un pel alt per l’escaire.
 
Eren els millors moments per l’Europa, i en una pèrdua al mig del camp, Michael es va plantar sense oposición a la frontal, i amb un xut ras i ajustat al pal batia Guillem. El gol no feia justicia, però els escapulats un cop més havien de remuntar. Abans del descans, una rematada de primeres de Xavi Bou va marxar fora i De la Iglesia va enviar als núvols una bona passada enrera d’Eric des de la línia de fons. Ningú dubtava que a la segona meitat la remuntada era possible. Al segon temps, el Mollet va cedir el domini a l’Europa, Ja tenien la feina feta i els nois d’Angoy, tot i que dominaven el centre del camp no aconseguien posicions més o menys clares de rematar. Seves eren les bandes però amb centrades que no trobaven rematador.
 
Per part visitant seves van ser les oportunitats més perilloses, com la de Jordi Altimira al 59’ que va rematar sol dins l’àrea i Guillem va poder aturar. En una altre pèrdua al mig del camp, Jordi Camí feia una pasada llarga a l’àrea local i Jordi Altimira s’avançava a la defensa i de vaselina superava Guillem en la seva sortida. Corria el minut 65 i no es veia que l’equip pogués marcar tres gols. El Mollet perdia el temps i dormia el partit. Tot i així, Igualador va poder escurçar distàncies al 73’, però Daniel Cuesta va tapar be el seu pal. A 10 minuts del final nova ocasió pels visitant: Jordi Camí engaltava un refús defensiu a la sortida d’un córner i Guillem, entre un munt de cames, va poder aturar el que hagués estat el tercer. L’Europa ho va intentar fins el final, i encara va gaudir d’una darerra ocasió al minut 90, quan per dues vegades Eric i Miki van rematar dins l’àrea però el porter Dani Cuesta se’n va sortir.

 

Fitxa Partit

EUROPA 0 - MOLLET 2
Lliga · Jornada 2 · (08/09/12
)

EUROPA: Guillem Nieto, Ignasi (Xavi Andújar, 46’), Pau, Dani, Vernet (Marc, 46’), Guillem Josa, Adri, De la (Miki, 71’), Xavi Bou, Eric i Nil (Igualador (66’).

MOLLET: Dani Cuesta, Ivan, Alex Ruiz, Alex Gutierrez, Jerry (Andrés, 82’), Michael, Cristian (Carlos Bacallao, 80’), Edgar, Victor (Carlos Sanguina, 68’), Guillermo (Jordi Altimira, 57’), Jordi Camí.

ÀRBITRE: Roger Sales Font.

TARGETES: Grogues a Pau (Europa) i Ivan  i Alex Gutierrez (Mollet).

GOLS: 0-1 (Michael, 29’), 0-2 (Jordi Altimira, 65’).


Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa
 

Fotos: Alfred Ricart

acidH TEB FederacioAcell