Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PRIMER PUNT CONDICIONAT

Una crònica de Gregorio Nieto

El Juvenil A, perjudicat per l'àrbitre

 Europa

El calendari va ser capritxós i va deparar, ja en la jornada 3, un emparellament de l'Europa novament com a local. També capritxosa va ser la decisió de l'àrbitre d'expulsar l'hora que no era per deixar l'Europa amb deu durant molts minuts. L'equip va poder salvar un punt, el primer que suma en una lliga on ha tingut un inici irregular però amb un final del darrer partit d'autèntic nivell de futbol. 

.

Europa 0 - Premià 0

Els primers quaranta-cinc minuts no ens van deixar gaires ocasions de gol. Molta lluita al mig del camp i els de Gràcia que anaven de menys a més. Al minut 4 un mal refús defensiu a la frontal va propiciar l’única ocasió visitant, però el xut va sortir desviat. De mica en mica l’Europa s’anava fent l’amo del centre del camp i arribava a posicions de xut, ja sia en jugada o a pilota parada: Nil va estar a punt de conectar un remat al 13’ però se li va fer de nit; Miki recollia una serie de rebots a la sortida d’un lliure indirecte al 28’, però el porter desviava a córner, i Josa ho provava des de fora de l’àrea al 33’. L’Europa jugava amb intensitat i estava molt ben posicionat al camp.
 
Els del Maresme, per la seva banda, ben tancats, a veure-les venir i esperar la seva oportunitat a la contra. S’arribava al descans amb el marcador inicial A la represa l’Europa va posar una marxa més. Tot i així, la primera oportunitat va tornar a ser pel Premià, al minut 5, amb un xut des de la frontal de Paulí que aturava Guillem Nieto. Al 9’, un contra-atac portat per Xavi Bou deixava sol a Marc a l’interior de l’àrea, però el seu remat era desviat amb el peu pel porter Albert. Un minut després Marc veuria la primera tarjeta groga. Al 12’ el mateix Marc rematava fluix a la sortida d’un córner però el porter aturava amb certes dificultats. Al quart d’hora la jugada clau. Guillem Josa agafava de la samarreta un oponent tallant un contra-atac i l’arbitre deixava seguir la jugada fins que el Premià va perdre la pilota. Fins aquí tot correcte. Al parar el joc, es dirigí a Marc i li mostrà la segona groga. Tothom perplex perquè l’errada era flagrant.
 
Després de molt insistir perquè ho consultes amb l’assistent, que havia estat just al davant de la jugada, s’acostà al seu ajudant. El respectable va poder sentir com aquest l’indicava clarament que la falta havia estat del número “6”, però tot i així el col.legiat no va voler rectificar i va enviar a la caseta el Marc. Mitja hora per davant i un jugador menys. Es veía molt costa amunt aconseguir la victoria. Però com diuen els tòpics, amb deu es juga millor que amb onze. A partir d’aquí l’equip escapulat va donar una lliçó de futbol. Amb l’orgull ferit per la injusticia van oferir el millor futbol des que ha començat la competició. Futbol-control. Grans obertures a les bandes. L’Ignasi per la dreta i el Carles Vernet per l’esquerra aconseguiren bones centrades. Bravo en les ajudes i les cobertures, un deu en la pressió.
 
El Premià es veia superat una vegada i una altra pel vendaval escapulat. Tancats al darrere veient com Eric va estar a punt d’obrir el marcador amb un remat de cap al 76’ a centrada d’Ignasi. Al 32’ era l’Adri qui ho provava amb un xut que sortí desviat. Els del Maresme només en va tenir una: al 82’ una centrada-xut que es colava va fer lluir-se el Guillem, que va refusar a córner. Tancaven el partit dues ocasions locals més: una contra d’Eric al 90’ que acabà en córner i un remat del Ferran fora al minuts de descompte.

 

Fitxa Partit

EUROPA 0 - PREMIÀ 0
Lliga · Jornada 3 · (15/09/12
)

EUROPA: Guillem Nieto, Ignasi, Pau, Dani, Vernet (Xavi Andújar, 85’), Guillem Josa, Marc, Roger, Xavi Bou (Adri, 67’), Miki (Eric, 67’) i Nil (Ferran, 78’).

PREMIÀ: Albert, Campos (Angel, 74’), Capel (Galvez, 46’), Simone, Artero, Arnau, Palacio, Abel (Izar, 60’), Paulí, Jesús, Adrian Sanz (Edu, 70’).

ÀRBITRE: Salvador Tomás López.

TARGETES: Grogues a Marc -dues i expulsió minut 60- i a Pau (Europa) i a Xavier Palacio i Arnau (Premià).

GOLS: cap.


Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa
 

Fotos: Alfred Ricart

acidH TEB FederacioAcell