PRIMER GOL, PRIMER TRIOMF

Una crònica de Gregorio Nieto

El Juvenil A trenca amb el mal inici

Després de tres partits sense marcar i amb dues derrotes i un empat, el Juvenil A de l'Europa va aconseguir la primera victòria en el tercer partit consecutiu que ha jugat al Nou Sardenya -el rival de la setmana passada, el Premià, va demanar canvi de camp per refornes en el seu recinte-. El conjunt escapulat queda situat ara mateix en dotzena posició

.

Europa 1 - Vilassar Mar 0

Durant els primers minuts el domini de l’Europa va ser aclaparador. Els del Maresme no eren més que uns espectadors de luxe. Malgrat el domini, les ocasions de gol escasejaven. Tan sols Ferran al minut 6 va penetrar per l’interior pero es seu xut el va aturar Toni. Fruit de la pressió al mig del camp, al minut 26’ un passi enrera cap el seu porter va quedar curt i Ferran, molt murri, es va fer amb l’esfèrica i d’un suau toc l’aixecà per sobre del porter aconseguint el que seria el gol de la victoria.

El Vilassar va reaccionar però en la creació s’encallava. No era el futbol que havia vingut a fer. Abans del descans, al minut 39, Josa va conectar un potent xut des de la frontal que es colava per l’escaire, però Toni va fer una parada extraodinària i va poder refusar a córner. Hagués estat la sentencia però calia patir quaranta cinc minuts més. A la segona part el joc va ser d’anada i tornada. Quan més control necessitava el partit per part escapulada, menys els hi durava la pilota als peus, molta lluita al mig del camp i el Vilassar ben plantat al darrera només flaquejava per les bandes. Tot i així els del Maresme no inquietaven la porteria de Quim, però quedava aquella sensació de que qualsevol errada podia costar els tres punts.

A destacar una centrada de Carlos Igualador que Ignasi no va controlar be dins l’àrea al 48’ o la centrada del propi Ignasi que Nil rematà amb el cap per sobre del travesser, al 59’. L’Europa seguia sense controlar el centre del camp, però la defensa escapulada va estar ferma i no va cedir cap opció als matalassers. Hi havia tensió per aconseguir per fi els tres punts, i les ocasions no eren gens clares. Al 69’ i al 83’ dues jugades calcades, amb centrades de Carlos Igualador per banda dreta que Adri no va arribar a rematar, i per acabar una centrada de Vernet per l’esquerra, neutralitzada per Serradell quan Nil estava a punt per fer la rematada. Final 1 a 0 i els tres punts que es van quedar a casa.