SIS GOLS I EMPAT A L'ESTADI

Una crònica de Gregorio Nieto

Els graciencs salven un punt al final

Dur inici de lliga el que està signant el Juvenil A de l'Europa, que no acaba de trobar l'impuls necessari a la taula. Els escapulats es van avançar ben d'hora al marcador, però el Cornellà B es va posar per davant en dues ocasions. Miquel Sais va salvar un punt pels locals al minut 86 de partit.

.

Europa 3 - Cornellà B 3

El partit no podia començar millor: al minut 6, a la sortida d’un córner en contra, Igualador va controlar el refús i va creuar mig camp per assistir a Ferran que va batre el porter en la seva mitja sortida. Es posàven bé les coses pels de Gràcia, que en els primers quaranta cinc minuts es van dedicar a controlar els tímids atacs del Cornellà que, tot i fer-se amb el control de la zona ampla, no podia superar la defensa escapulada. Un possible penal a Igualador al minut 13 i una errada del porter Kevin al 42’ que quasi acaba en el segon gol van ser l’únic destacat d’un primer temps força ensopit.

A la represa el partit va canviar radicalment. Un Cornellà més incisiu va posar a prova la defensa gracienca i va treure un penal per mans involuntàries de Pau al minut 49’. Aitor va ser l’encarregat de transformar-lo i amb l’empat començava un altre partit. Sense cap control del mig del camp tot eren anades i tornades: un joc força perillós. I així va ser que al minut 65, Bernat va engaltar un xut des de la frontal que va rebotar en un defensa i va descol·locar a Quim posant l’1-2 pels verds al marcador. No van trigar els de Gràcia a neutralitzar l’avantatge: dos minuts més tard en una jugada plena de rebots Adri aconseguia la igualada. El partit però seguia trencat. Cada jugada era perillosa a una àrea i a una altra. Era el torn dels porters. Quim va haver de sortir davant Albert que va xutar fora per molt poc i al 75’ afrontar novament un llençament des dels onze metres. Nou penal rigorós per una altra ma involuntària de Joan. Aquest cop va ser German qui va fer el 2-3.

L’Europa no es va venir avall i va seguir buscant la porteria contrària. Al 78’ una gran jugada de Xavi per banda dreta: centrada precisa i remat de volea d’Adri que es colava per l’escaire i refús a córner de Kevin. El premi a la insistència va arribar al 86’: Ferran entrava en diagonal i asistia per l’interior a Miki, que amb un toc suau superava per baix el porter riberenc. Era el 3-3 però el partit encara va tenir una ocasió més per a cada equip. Pel Cornellà, Albert al 88’ va xutar alt sol dins l’àrea i pels locals, Adri al 90’ rematava fora una altra bona centrada de Xavi per banda dreta.

EUROPA 3 - CORNELLÀ B 3
Lliga · Jornada 6 · (06/10/12
)

EUROPA: Quim, Joan, Pau, Guillem Josa, Vernet, Marc, Roger (Adri, 46’), De la Iglesia, Igualador (Xavi Bou, 75’), Nil (Miki, 46’), Ferran.

CORNELLÀ “B”: Kevin, Bernat, Kilian, Omar (Esco, 46’), Borja, Genís, Ivan (Sergio, 46’), Edgar, Albert (Mateo, 88’), Oscar (Germán, 68’), Aitor.

ÀRBITRE: José Maria Rodríguez Enrique.

TARGETES: Grogues a Pau i Joan (Europa), i Esco, Bernat i Sergio (Cornellà B).

GOLS: 1-0 (Ferran, 6’), 1-1 (Aitor -p-, 50’), 1-2 (Bernat, 65’), 2-2 (Adri, 68’), 2-3 (German -p-, 75’), 3-3 (Miki, 86’).