Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

COSTA QUE CAIGUI LA SEGONA VICTÒRIA DE LA LLIGA

Una crònica de Gregorio Nieto

El Juvenil A, a pas de cargol

 Europa

L'Europa segueix sumant després de set jornades (sis disputades i un partit ajornat pendent), però ho fa de punt en punt. Després del triomf a la jornada 4 a casa contra el Vilassar de Mar, la segona victòria de la temporada no arriba per un equip que no es vol despenjar del seu objectiu: lluitar per les places nobles. 

.

Lleida 1 - Europa 1

Els de Gràcia van sortir molt forts i en els primers minuts ja van acostar-se amb perill a l’àrea local: Adri des de fora de l’àrea al minut 2 i una centrada d’Igualador que rematà Eric amb dificultats al 6’ mostraven les intencions de l’Europa, que no eren altres que emportar-se quelcom positiu de les terres de Lleida. Els del Segrià ho provaven en xuts llunyans sense gaire convicció. Al 25’ una passada interior de Ferran la controlava un pel escorat a l’esquerra Eric i batia Alfred amb un xut creuat que entrava plorant arran del pal.
 
Amb el 0-1, el partit va entrar en una fase de molta lluita infructuosa al mig del camp, on cap equip aconseguía intimidar el contrari i no va haver-hi cap més ocasió de gol. Als primers minuts del segons temps, el Lleida va avançar un pèl les línies i va començar a tenir presència a l’àrea escapulada, tot i que l’ocasió més clara va ser per Pau al 47’ a la sortida d’un córner, però la seva rematada se la trobà Alfred. Al 53’ una centrada-refús de Jordi Trullols s’anava enmetzinant i sorprenia tothom al colarse dins la xarxa. Era l’empat, no gaire merescut del Lleida pel joc vist fins el moment, però que al final va ser definitiu. L’Europa, un pel curt de forces, ho va seguir intentant.
 
Un minut més tard, una centrada de Joan des de l’esquerra era rematada de volea per Igualador però el porter Alfred la va poder atrapar. Al 66’ l’única oportunitat clara pels locals en una rematada d’Òscar dins l’àrea que aturava Quim. Va tornar la lluita al mig del camp. El control del partit era local, però les poques ocasions queien de la banda escapulada: una centrada de Xavi per banda dreta que refusà Bakore al 77’ i la més clara, una rematada d’Adri de cap que tocà el pal i sortí fora després d’un servei de banda del Joan, sobre el minut 84. Poc més a destacar fins que l’àrbitre assenyalà el final.

Fitxa Partit

LLEIDA 1 - EUROPA 1
Lliga · Jornada 7 · (13/10/12
)

LLEIDA ESPORTIU: Alfred, Lluís, Jaume, David, Jordi Trullols (Bakore, 74’), Eduard (Jordi Betriu, 83’), Alec, Sasha, Òscar, Ramon (Mohamed Sylla, 71’) i Jordi Martínez.

EUROPA : Quim, Joan, Pau, Guillem Josa, Xavier Andújar, Marc (Ignasi, 46’), De la Iglesia, Adri, Igualador (Roger, 75’), Eric (Miki, 65’) i Ferran (Xavi Bou, 60’).

ÀRBITRE: Joel Moreno Berenguer.

TARGETES: Grogues a Eduard, Ramon, Sasha, Jordi Trullols i Alfred (Lleida Esportiu) i a Pau, Roger i Guillem Josa (Europa),

GOLS: 0-1 (Eric, 28’), 1-1 (Jordi Trullols, 53’).


Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa
Fotos: Alfred Ricart

acidH TEB FederacioAcell