Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TREBALLADA VICTÒRIA

Una crònica de Gregorio Nieto

Els riberencs cauen al minut 87

 Europa

A base de futbol i esforç, els jugadors dirigits per Angoy van tornar a sumar els tres punts superant un conjunt visitant que venia de marcar onze gols en dues jornades. A tres minuts per a la finalització de l'encontre, Carlos Igualador va trencar les taules per signar el triomf i deixar, d'aquesta manera, tres punts vitals a casa. 

.

Europa 1 - L'Hospitalet 0

La primera part va ser de clar domini local. Les ocasions queien però faltava el remat final. Per la dreta Xavi Bou i Ignasi superaven una vegada i una altra el seus marcadors i per l’esquerra eren Vernet i Ferran qui portaven de corcoll la defensa visitant. Al mig del camp la tripleta formada per Guillem Josa, Roger i De la Iglesia controlava l’esfèrica i constantment obrien joc a les bandes incorporant-se a posicions de remat. Als minuts 6 i 20 De la Iglesia va tenir dos xuts francs a la frontal que no van trobar porta a centrades de Xavi i Ignasi.
 
Ferran i Eric també van tenir les seves ocasions al 26’ i al 29’ però faltava afinar la punteria. La defensa, sempre segura, no va cedir cap ocasió mostrant-se sobria i treient sempre la pilota des del darrera. Un parell de xuts llunyans i un cop de cap desviats va ser tota l’aportació ofensiva dels del Baix Llobregat en els primers quaranta cinc minuts. Va ser a les acaballes del primer temps que l’Europa va tenir les ocasions més clares: al 41’ una gran centrada de Vernet que va estar a punt de rematar Xavi Bou i al 45’ una jugada sensacional de Xavi que deixava plantat al seu marcador guanyant la línia de fons i la seva centrada rasa no va poder ser rematada per De la Iglesia quan a la grada ja es cantava el gol.
 
A la represa seguia el mateix guió i la banda dreta era propietat escapulada. Als deu minuts Xavi Bou s’inventava una gran pasada interior cap a Eric que rematava massa creuat. Un minut més tard triple ocasió pels riberencs: Guillem Nieto no va poder blocar un potent xut de Gerard i això va provocar que Over controlés el rebuig i rematés, aquest cop, al pal; finalment, un tercer remat d’Agustín era controlat pel porter escapulat anul·lant el perill. Només una ocasió més per l’Hospitalet , quan un córner era rematat de cap per damunt del travesser per Agustín al minut 59. A partir d’aquí l’equip va perdre consistència al mig del camp però van arribar les millors ocasions.
 
Al minut 87 va arribar per fi el gol. Igualador va recòrrer la banda dreta i des de la línia de fons va assistir Miki, que entrava a la rematada, però un defensor va desviar suficient la pilota en intentar neutralitzar la centrada com per sorprendre el porter amb l'esfèrica dins la xarxa. Un gol que feia justicia i que ha d’omplir de moral l’equip, que va buscar la victoria durant els noranta minuts. Encara va haver-hi una darrera oportunitat per Miki que, després d’una passada interior de Xavi Bou, s’escorava massa a l’esquerra regatejant al porter i perdia angle pel xut .

Fitxa Partit

EUROPA 1 - L'HOSPITALET 0
Lliga · Jornada 8 · (20/10/12
)

EUROPA: Guillem Nieto, Ignasi, Pau, Xavi Andújar (Marc, 72'), Vernet, Guillem Josa, De la Iglesia, Roger, Xavi Bou, Éric (Miki, 72') i Ferran (Igualador, 72').

L'HOSPITALET: Juan Carlos, Damián, Lucas, Picolo, Xavi Monleón (Barrera, 62'), Ivan González, Over (Oriol, 75'), Gerard, Mario (Agustín, 60'), Ivan Salvador i Roca.

ÀRBITRE: Juan Manuel Martín Varas

TARGETES: Grogues a Ignasi (Europa) i a Picolo, Gerard, Ivan i Lucas (L'Hospitalet),

GOLS: 1-0 (Igualador, 87').

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa
Fotos: Alfred Ricart

acidH TEB FederacioAcell