NOU TRIOMF A CASA PER SUMAR SET JORNADES SENSE PERDRE

Una crònica de Gregorio Nieto

L'Europa comença a mirar cap a dalt

Europa

Desenvolupant un bon futbol sobre la gespa i amb dos gols de Miki, el conjunt dirigit per Jesús Angoy es va imposar a l'Unificació Bellvitge, un conjunt que es va mostrar molt ordenat. Els riberencs van fer el gol de l'honor des del punt de penal i ja en temps afegit de l'encontre, gairebé sense temps de buscar l'empat.

.

Europa 2 - Unificació Bellvitge 1

Deu minuts van trigar els escapulats en fer-se amb el control del partit. Després d’un primer avís de Xavi al minut 11 a passada de Miki ,que va poder aturar el porter Victor, arribava el primer gol tres minuts més tard. Van canviar-se els papers i va ser Xavi qui assistia Miki per l’interior i aquest salvava la sortida del porter inaugurant el marcador. Un a zero i una gran primera mitja hora de l’Europa que va sotmetre el Bellvitge, presionant-lo molt a dalt sense deixar-lo pensar.ni pasar del mig del camp.

A destacar una bona jugada per banda dreta d’Ignasi i una centrada en un servei de falta de Vernet que a punt va estar de rematar Xavi entrant al segon pal. Cap al final del primer temps petits desajustos al mig del camp van permetre una contra que no va acabar en res pels riberencs i una ocasió per Roberto que es va plantar sol davant Quim però el porter escapulat va resoldre amb gran solvència. Només començar la segona meitat dues ocasions per Xavi, que va estar molt incisiu tot el partit: la primera, en una contra al minut 46 i la segona un minut més tard al robar una pilota en la presió, però en ambdues oportunitats va estar afortunat el porter visitant. No va poder fer res, però, a la següent: minut 54’, Xavi posava una centrada a Miki entre els dos centrals i aquest, amb molta tranquilitat aconseguia girar-se i batre el porter per baix. El gol portà la tranquilitat a l’Estadi que veia com, per fi, el domini en el joc es reflexava al marcador.

La Unificació, que no es rendia, començava a deixar espais que podien aprofitar els de Gràcia per augmentar la renda. De fet van ser uns minuts molt productius pels escapulats que van posar setge a porteria defensada per Víctor. De la Iglesia al 59’ va xutar alt després de dos bons regats al centre del camp i Xavi en va tenir un altre al 67’ al rematar de cap una falta servida pel Vernet que el porter refusà a córner. Del córner una altre ocasió: Adri treia al primer pal i Miki, d’esperò rematava un pèl alt. Al 77’ Xavi es quedava sol davant el porter, però la seva vaselina se n’anava per sobre del travesser i Adri al 85’ quasi sorprèn Victor amb una centrada-xut que es colava per l’escaire.

Al 86’, la més clara: Nil guanyava la línia de fons per la dreta, feia la passada de la mort, Miki la deixava pasar al primer pal i Ferran sol, entrant en diagonal, rematava alt. Una darrera pel Miki al minut 90 a centrada de Nil i al 92’ el penal. Només va haver temps per llençar-lo. David aconseguia el 2-1 amb el que es tancava un partit dominat de cap a peus pels locals que, de mica en mica, van escalant posicions a la taula.