Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SEGUEIX L'ESCALADA

Una crònica de Gregorio Nieto

Tres punts més al sac

 Europa

L'Europa es va imposar a un voluntariós Nàstic amb un futbol gris i un solitari gol d'Adri al quart d'hora de la primera meitat. Una meitat on el conjunt grana va posar el futbol i l'escapulat les ocasions. Estrany en els graciencs, l'equip només podia jugar a la contra davant el rival. Amb un dia millor o pitjor que un altre, el fet important és que els punts estan al sac i la ratxa continua.

.

Europa 1 - Nàstic B 0

 

Els tarraconins van prendre la pilota als de Gràcia, que només podien jugar a la contra, un futbol al que no ens tenen acostumats, però vet aquí que els hi va donar resultats. Després de dos avisos dels visitants, Ferran va controlar el cuir en banda esquerra i va centrar mesurat al cap d’Adri, que rematava impecablement fent lluir-se Gonzo, el rebuig era recollit a la línia de fons per Xavi Bou que la va posar rasa enrera per a què Adri rematés a gol superant per baix el porter.
 
No es podien posar millor les coses pels locals, que sense poder jugar el seu futbol no obstant guanyava. El Nàstic seguia dominant el centre del camp, marcant el tempo del partit, però els locals van tenir fins a quatre ocasions clares per augmentar l’avantatge: al 29’ Ferran robava una pilota al mig del camp i posava una passada fantàstica per Miki que va plantar-se sol davant Gonzo, però el xut va trobar el porter en lloc de la xarxa; del córner al cap de De la Iglesia però Gonzo evitava novament el segon; al 32’ una obertura de Ferran a la banda on Xavi la posava de primera per Adri que entrava al remat i el porter guanyava un altre cop; i al 36’ un servei de córner tornava a ser rematat per De la Iglesia fora, per molt poc.
 
Quim en particular es van encarregar de neutralitzar les ocasions del conjunt vermell al tram final. La segona meitat va tenir el mateix guió, però a mida que avançava el partit les forces del Nàstic van anar minvant. En la primera mitja hora tres ocasions més pels locals, una només començar. El Nàstic va perdonar l’empat cinc minuts més tard quan Romeu guanyava per alt una pilota als dos centrals escapulats i provava una vaselina que va sortir per damunt del travesser. Cap a la mitja hora Marc i Igualador substituien Adri i Miki i van donar oxigen al mig del camp de l’Europa en el tram final del partit. El Nàstic ja només inquietava en jugades a pilota aturada i alguna jugada esporádica, i en canvi l’Europa començava a jugar prop de l’àrea visitant.  Tres punts més i l’Europa que es posa sisè empatat amb el Bellvitge, però amb un partit menys.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 13 · (24/11/12
)

EUROPA: Quim, Ignasi, Pau, Cuadrado, Vernet, Guillem Josa, De la Iglesia, Adri (Marc, 72'), Xavi Bou, Miki (Igualador, 72') i Ferran.

NÀSTIC B: Gonzo, Joshua, Carlos, Christian, Patricio, Ivan (Pau, 70'), Alberto (Marc, 61'), Xavi (Pol, 84'), Romeu, Joan (Marcos, 70') i Modest.

ÀRBITRE: Arnau Llopart Carbó.

TARGETES: Grogues a De la Iglesia i Pau (Europa) i a Patricio (Nàstic B).

GOLS: 1-0 (Adri, 14').  

 

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa
Fotos: Alfred Ricart

acidH TEB FederacioAcell