SEGUEIX LA BONA RATXA

Una crònica de Gregorio Nieto

El Juvenil A tasta la zona de promoció

El Juvenil A s'ha situat per primera vegada aquesta temporada en zona de promoció  gràcies a la victòria davant el Farners en el partit ajornat de la 5a jornada. Amb una primera part poc vistosa i un segon temps de domini total, els d'Angoy sumen tres punts més.

.

Farners 0 - Europa 3

Els primers quaranta-cinc minuts no van deixar gaire cosa per comentar. Un domini fosc de l’Europa sense gaires ocasions de gol. Només va destacar una gran penetració de Xavi Bou al minut 9 de partit amb una deixada fàcil cap a Nil, que tot i salvar la sortida del porter, va rematar fluix i la defensa va rebutjar la pilota a la mateixa línia de gol. A banda d'això, la primera part va deixar molta lluita al mig del camp i poca claredat d’idees per ambdues bandes.

La segona part va ser molt diferent. Els canvis al descans i la defensa de tres ordenada per Angoy van esperonar l’equip escapulat. El Farners, però, ho va provar només començar amb un fort xut que s’anava per damunt del travesser. Per l’Europa, Xavi Bou en va tenir la primera al 48’. Després d’un bon retall entrant a l’àrea, el seu xut, un pèl forçat, sortia desviat a l’esquerra de Tomàs. Al 56’ era De la Iglesia, qui, sol al segon pal, a la sortida d’un córner, rematava fluix a les mans del porter. L’Europa tenia el control del partit i els locals arribaven amb comptagotes. En un servei de banda un cop de cap enrere se n’anava per sobre de la porteria defensada per Quim en la jugada més perillosa dels de La Selva. Als de Gràcia només els hi faltava profunditat, que va arribar al 61’ quan Ferran posava va centrar directe a Miki, que va rematar al ninot.

Es veia arribar el gol i una errada defensiva dels locals al minut 65 permetia que l’Adri arribés sol a la frontal i afusellés Tomàs aconseguint inaugurar el marcador. Amb l’avantatge l’Europa va començar a desplegar el seu futbol i cinc minuts més tard una preciosa jugada amb parets al primer toc entre Xavi, Miki i Ferran va acabar amb una centrada perfecta al segon pal al  que hi va arribar Nil com una exhalació per foradar la xarxa. 2-0 i partit resolt, però els de Gràcia en volien més. Adri va estavellar un lliure directe al travesser al 74’ i Ferran, al 82’, va pentinar enrere un córner que que quasi es cola per l’escaire. El Farners, vençut, només ho va intentar amb un tímid xut des de fora de l’àrea el porter Quim va aturar sense problemes. Però encara faltava una gol per tancar el partit i en una altra jugada amb marca de la casa, Miki va prolongar al primer toc cap a l’interior, on Xavi es va plantar sol davant el porter per aconseguir el 0-3 definitiu. Feina feta en la jornada pendent i amb aquesta quarta victoria consecutiva i després de dotze jornades imbatuts, els nois d’Angoy se situen per primer cop en posicions d’ascens.