TAULES A MOLLET

Una crònica de Gregorio Nieto

Un punt per seguir per sobre del rival

Amb deu jugadors des del minut 70 de partit, els de la Vila de Gràcia van capgirar un 2-1 en contra, però els locals van acabar signant l'empat en un xut de falta directa. El partit enfrontava dos equips que lluiten per l'ascens de categoria, separats només per un únic punt. El fet de no perdre manté les distàncies entre els dos conjunts a la taula classificatòria.

Mollet 3 - Europa 3

De bon començament tots dos equips pressionaven força les defenses rivals i la lluita pel control del mig del camp era aferrissada. Els de Gràcia utilitzaven més les bandes, però els vallesans aconseguien bones opcions jugant per dintre. Quim va haver d’intervenir als minuts 10 i 31 per evitar el gol, sortint als peus de Camí i Javi Sanguina, i la més clara pels locals va ser al minut 20’ quan Xavi Andújar treia sota pals una fluixa rematada del nou vallesà. Els de Gràcia també van tenir les seves oportunitats en dues centrades de Xavi Bou: al 13’ era Vernet qui de cap rematava molt forçat, i al 28’ era Ferran que no arribava per poc a la frontal de l’àrea.

De mica en mica, el Mollet s’anava imposant i al 32’, amb un cop de sort inaugurava el marcador. Un córner servit cap el segon pal era rematat en propia porta per Vernet. Un minut més tard, l’àrbitre s’havia de retirar lesionat i el substituïa un dels assistents. Fins al descans només una ocasió per l’equip escapulat: Marc feia una gran passada a l’espai obrint per Xavi que entrant en Diagonal conectava un gran xut ajustat al pal que el porter Cuesta aconseguia refusar a córner amb molta dificultat. A la represa es va fer justícia quant a la sort per inaugurar el marcador. Aquest cop la va tenir l’Adri al 50’, que veia com el seu xut, després d’un lliure indirecte, rebotava en un defensor i feia inútil l’estirada del porter. Empat que deixava les coses com estaven i minuts de control escapulat. Després del quart d’hora el partit es va desordenar. Els envits dels locals eren continus i l’Europa no trobava la pausa.

Va ser el Mollet qui al 67’ aprofitava una pilota perduda en la línia de mitjos de l’Europa i lligava una jugada entre Aleix i Camí i posava el 2-1 a l’instantani. Massa premi al joc exhibit. Angoy moguè la banqueta i adoptà la defensa de tres per buscar superioritat al centre del camp. El que va passar però, és que Marc va ser expulsat al minut 70’ i l’Europa va haver de jugar vint minuts el “3-3-3”. Tocava apretar les dents un altre cop. I va tornar a aparèixer l’Adri al 78’: un lliure directe a la frontal era executat impecablement pel migcampista escapulat que després de tocar el travesser aconseguia l’empat. Era el torn de David Ortiz per moure la banqueta. Quedaven deu minuts i tot era possible.

Roger però, controlava l’esfèrica al mig del camp, obria a la banda a un incansable Xavi Bou que posava una centrada rasa a l’interior de la petita on Cañete (qui debutava) tocava subtilment superant Cuesta. Corria el minut 83 i l’Europa li havia donat la volta al partit jugant en inferioritat numèrica. Dues jugades abans de concloure, una per cada equip: al 85’ Jordi Camí, el millor jugador vallesà sens dubte, emulava l’Adri al posar també un lliure directe fora de l’abast del Quim aconseguint l’empat a tres; i al 90’ Andújar rematava un córner al segon pal, picant de dalt a baix, però el porter reaccionava a temps i refusava una bola que entrava fregant el travesser. No hi va haver temps per més.

Lliga · Jornada 19 · (27/01/13
)

MOLLET: Cuesta, Guille ( Carlos Alberto, 80’), Jordi, Àlex, Jerri, Gerard, Aleix, Edgar (Michael, 65’), Javi Sanguina (Néstor, 80’), Camí i Javi Sánchez (Nava, 73’).

EUROPA : Quim, Ignasi, Pau, Xavier Andújar, Vernet (Cañete, 69’), Guillem Josa (Pascual, 73’), Marc, Adri, Xavi Bou, Miki (Roger, 45’) i Ferran (Igualador, 61’).

ÀRBITRE: Juan A. Mesones González.

TARGETES: Grogues a Javi Sanguina, Michael i Gerard (Mollet) i a Guillem Josa (Europa); Vermella a Marc -minut 70- (Europa).

GOLS: 1-0 (Vernet, p.p., 32’), 1-1 (Adri, 50’), 2-1 (Camí, 68’), 2-2 (Adri, 79’), 2-3 (Cañete, 84’) i 3-3 (Camí, 85’).