Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

MASSA PUNTS FUGITS DE CASA

Una crònica de Gregorio Nieto

Ensopegada al Nou Sardenya

Europa

Un Europa més aviat gris no va poder tancar un partit que es va posar de cara al minut 31 mitjançant la transformació d'una pena màxima. El Figueres es va aprofitar d'aquesta manca de resolució per empatar als onze minuts de la represa. El marcador ja no es va moure més. En especial els sotracs al Nou Sardenya estan privant l'equip d'acumular més marge de punts amb els rivals en la lluita per l'ascens.


Europa 1 - Figueres 1

Uns primers minuts dubitatius van fer creure el Figueres que podia treure alguna cosa positiva de la seva visita al Nou Sardenya i així els ahir de vermell es van aplicar de valent. Durant la primera meitat però, només van acostar-se al minut 2 amb un xut desviat de Lolo, i al 33 amb un remat fora de Koko. L’Europa tampoc va crear gaires oportunitats. Una bona combinació entre De la Iglesia i Xavi Bou no va ser aprofitada per Eric al 13’ i les jugades a pilota aturada eren neutralitzades per la defensa visitant.
 
Al minut 30 Adri va servir un córner i un defensor va desviar clarament amb la mà. El mateix Adri es va encarregar de transformar el conseqüent penal posant en avantatge els escapulats. Poca cosa més fins arribar al descans. Al començament de la segona meitat una ocasió per a cada equip: Amos posava una perillosa passada interior a Koko que no arribava per ben poc, i al minut nou Igualador posava una bona centrada per la dreta a Adri que no encertava a rematar. L’Europa no dominava l’esfèrica i el Figueres, superior físicament, començava a acostar-se a l’àrea gracienca. Als onze minuts la igualada: Koko es feia amb una pilota a la frontal i aprofitava la relliscada d’un defensor escapulat per engaltar un potent xut ajustat a la base del pal.
 
Quedava molt partit i s’esperava la reacció local. Xavi en va tenir una un minut més tard al rematar una bona passada de De la Iglesia, però el porter Moha desviava a córner. Els de Gràcia van cedir el centre del camp i el partit va fer un gir perillós, un partit d’anades i vingudes que no feia presagiar res de bo. Els vermells tornaven a trobar espais i posaven a prova Quim. Lolo feia lluir-se al porter escapulat que va desviar el seu xut a córner. Uns petits ajustos al centre del camp i l’activa participació de Cano per banda esquerra van fer creure que els tres punts es quedarien a casa, però no hi havia encert en el remat.
 
En la fase final, el Figueres va tenir dues oportunitats de desequilibrar la balança al seu favor: Koko al 42’ i Andreu al 49’ van creuar massa els seus xuts. Tampoc van tenir sort els de casa, que en el 47’, per mitjà de Suca enviaven alta una bona deixada de Miki. Just repartiment de punts i nova oportunitat perduda de posar terra pel mig amb els perseguidors.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 26 · (23/03/13
)

EUROPA: Quim, Ignasi, Pascual (Xavi Andújar, 63'), Cuadrado, Vernet, Guillem Josa, De la Iglesia (Suca, 76'), Adri, Xavi Bou, Eric (Miki, 62') i Igualador (Cano, 62').

FIGUERES: Moha, Sergio (Andreu, 58'), Pol, Sergi, Mamau, Jordi, Marçal (Guille, 89'), Amos (Henry, 90'), Albert (David, 58'), Lolo i Koko.

ÀRBITRE: Jordi Capdevila Bellart.

TARGETES: Grogues Igualador, De la Iglesia, Guillem Josa, Xavi Bou i Xavi Andújar (Europa) i a Lolo, Mamau, Sergi i Moha (Figueres).

GOLS: 1-0 (Adri, 31'); 1-1 (Koko, 56').

 

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Alfred Ricart

acidH TEB FederacioAcell